Af - 04/01-17 18:46

Hånlige Amalie: 'Jeg kan ikke komme mig over, hvor dumme folk er'Hånlige Amalie: 'Jeg kan ikke komme mig over, hvor dumme folk er'

I et nyt blogindlæg afslører Amalie Szigethy, hvordan nogle af hendes "hatere" gennem halvhjertede metoder forgæves forsøger at blive godkendt som følger til hendes Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

Babybilleder, babybilleder og atter babybilleder. Det er hvad, realitystjernen - og den nybagte mor - Amalie Szigethy for tiden lægger op på sin Instagram.

En profil, hun for noget tid siden gjorde 'privat', så hun fremover skal godkende de folk, der ønsker at se opslagene på hendes Instagram.

Like MX Kendte på Facebook, og bliv klogere på de kendte og det kulørte fra tv.

I et nyt blogindlæg fortæller hun, at hun gjorde sin profil privat for at sikre sig, at der ikke er onde kommentarer til hendes billeder. I blogindlægget afslører den efterhånden rutinerede følger-godkender, at hun meget let kan spotte de profiler, som kun er anvendt til formålet:

Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren
Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren

- Jeg vælger omhyggeligt mine følgere, og derfor må jeg have lov til at skrive i dette indlæg, at jeg simpelthen ikke kan komme mig over, hvor dumme folk er, skriver 25-årige Amalie Szigethy på bloggen og fortsætter:

Jeg godkender ikke de profiler, som hedder 'slet36545' eller 'åse35thi' for helt ærligt, vi ved jo godt alle sammen, at det en person, som ikke vil have deres identitet frem og derfor krydser fingre for, at jeg er så dum at godkende personen. NEJ TAK.

Amalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye look
Amalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye look

Men der er ikke noget at sige til, at Amalie Szigethy efterhånden har lært at spotte de profiler, som hun vil undgå. Hun lægger nemlig ikke skjul på, at hun bruger meget tid på at få sorteret ud og holdt en ordentlig og god tone på sin sociale kanaler:

- Jeg ser ALT, som foregår på mine sociale medier (( ja mit liv er kedeligt 😛 )) 😉 JEG HAR TIDEN, jeg er på barsel, og jeg hygger mig med det, get over it, skriver Amalie Szigethy på bloggen.

Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest
Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest

Det er dog ikke kun tarvelige kommentarer, der kan være grunden til, at realitystjernen sletter dig som følger. Amalie Szigethy skriver også, at hun sletter de mennesker, der bare bladrer gennem hendes billeder uden at være oprigtig interesseret i, hvem hun er.

Amalie Szigethy

LÆS OGSÅ: Amalie kysser med Jonatan Spang

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx