Af - 18/09-16 19:27

14 tegn på at du er i et sundt forhold14 tegn på at du er i et sundt forhold

Er du I tvivl om dit forhold egentlig er godt for dig?

storybild

I behøver ikke at have alt til fælles for at være et godt par. Så der er altså håb, selvom I ikke har samme smag i musik og film, det skriver Time.

I siger, hvad du mener
Det er vigtigt at kunne udtrykke sig frit og ærligt. Ikke noget med at holde sig tilbage eller undlade at tale om emner af frygt for, hvad der kan komme ud af det.

I giver hinanden plads
Selvom man er forelskede behøver man ikke bruge hvert sekund sammen. Når man bruger tid på sine venskaber og interesser, kan det holde forholdet frisk og give mulighed for at du vokser individuelt. Så kan I også bedre vokse sammen som par.

I skændes
Det er normalt at være uenige, så hvis I ikke skændes, er det måske fordi, at I holder jer tilbage. Men folk i sunde forhold de skændes på en sund og fair måde. Ikke noget med at kalde hinanden grimme ting eller være nedladende - prøv i stedet af forstå din partner. Og husk at indrømme, når du tager fejl.

I kan lide hinanden som I er
Hvis forholdet ikke fungerer, så hjælper det nok ikke at vinde i lotto, få et barn, flytte ind i drømmelejligheden og så videre. Lad være med at håbe på, at dit forhold forandrer sig. Det handler om at accepterer hinanden for dem vi er, ikke dem vi kan blive.

I træffer beslutninger i fællesskab
Det er ikke dig, der skal tage alle beslutningerne. Det er heller ikke din partner. Og det er lige meget, om det handler om, hvad I skal have til aftensmad, eller hvad I skal se i tv. I bliver nødt til at lytte til hinandens behov. Og nogle gange skal man altså bare give sig.

I finder glæde
Sunde forhold er fuld af sjov og grin. Selvfølgelig ligger I ikke i latterkramper konstant, men I skal være glade.

I finder balance
Nogle gange skal de partner arbejde længe, mens du skal lege rengøringsassistent, chauffør og kok. Sådan er livet ind i mellem.

I behandler hinanden godt
... og I sætter pris på hinanden. Hvis du kan mærke, at du har mere respekt for dine venner end din partner, bør du måske lige kigge lidt på jeres relation igen.

I stoler på hinanden
Sund forhold bygger på tillid. Det er faktisk ret simpelt.

Gå ikke op i småting
Nogle gange vil din partner irritere dig. Og du vil irritere ham eller hende. Og I kommer til at sige til, som I ikke mener. Men der er virkelig ikke nogen grund til at male fanden på væggen over, at din partner glemte at købe toiletpapir med op. Det handler om at vælge sine kampe med omhu.

I er intime
Sex er en vigtig del i sunde forhold, men hvis det er det eneste, der fungerer, så er det anderledes end intimitet. Det skal fungere både i og uden for sengen.

Jeres forhold er et trygt sted
Dit forhold bør være et sikkerhedsnet. Et stabilt sted at komme hjem til, når en kaotisk dag er overstået. Selvfølgelig er det hele ikke lyserødt konstant, men hvis én af jer er nede, skal den anden stå klar.

Du taler med din partner om jeres issues - ikke andre
Når I har problemer, så skal I løse dem sammen. Det skal du ikke blande din ven ind i over en Facebook-chat. Selvfølgelig må du vende ting med dine venner, men ikke noget med at udlevere. Det er jo alligevel ikke dem, der kan løse det for jer. Det er kun jer selv, der kan det.

I siger de magiske ord
Tak, undskyld, jeg elsker dig.

LÆS OGSÅ: TV: Her hjælper Beyonce sin danser med at lave det perfekte frieri

LÆS OGSÅ: Kendisdatter taler ud: Derfor er jeg helt vild med Bieber

LÆS OGSÅ: 1 år efter: Se hvad de kendte fik ud af at være med i 'Vild med dans'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx