Af - 29/09-16 10:07

Husker du Ulrik fra 'Gift ved første blik'? Nu kæmper han i et nyt reality-programHusker du Ulrik fra 'Gift ved første blik'? Nu kæmper han i et nyt reality-program

Ulrik Pihl fik sidste år en uheldig tv-debut, da hans tv-bryllup i programmet ’Gift ved første blik’ allerede røg i vasken på bryllupsrejsen. Nu er han for tiden aktuel i ’Robinson ekspeditionen’ med langt større overskud.

storybild

Det kan være hårdt at se sig selv redigeret til ukendelighed i et tv-program. Sådan en oplevelse havde den 35-årige fynbo Ulrik Pihl sidste år, da han i programmet 'Gift ved første blik’ blev matchet med københavneren Ane-Marie Larsen. Et ægteskab der nærmest sluttede, før det var begyndt, og Ulrik oplevede blandt andet at blive stemplet som en ’sexfreak’.

'Robinson'-deltagere skældes ud for at give op: Her er deres undskyldninger
'Robinson'-deltagere skældes ud for at give op: Her er deres undskyldninger

Nu er han tilbage på tv på TV3 i ’Robinson Ekspeditionen’, og han nyder at vise nye sider frem af sig selv.

- I ’Gift ved første blik’ virkede jeg meget alvorlig, seriøs og sur. Jeg blev skudt alle mulige ting i skoene om, hvem jeg var. ’Robinson’ er meget mere mig. Jeg er meget fysisk og et stort konkurrencemenneske, så det fedt at kunne vise en anden side frem. Og så har det altid været en drøm for mig at være med, fortæller Ulrik Pihl til metroxpress.

Dansk realitypar går fra hinanden: Jeg har smidt ham ud
Dansk realitypar går fra hinanden: Jeg har smidt ham ud

Siden ’Robinson Ekspeditionen’ første gang løb over skærmen i 1998, har han tænkt på at melde sig til. I år passede det ind i hans kalender, og da han sendte en ansøgning ind, kom han direkte med uden at gå til casting.

- Jeg tror godt, de vidste, hvem jeg var. Jeg opdagede, da vi skulle i ø-råd, at produktionen havde billeder af os deltagere hængende. De andre deltagere stod i bar overkrop på deres billede, mit var fra ’Gift ved første blik’, fortæller Ulrik Pihl med et grin.

Reality-drama: Deltager smides ud af 'Robinson' efter voldstrusler
Reality-drama: Deltager smides ud af 'Robinson' efter voldstrusler

Han kan af gode grunde ikke afsløre, hvor langt han kom i ’Robinson ekspeditionen’ kun, at det var en sand fornøjelse at teste sig selv af i det ekstreme miljø.

- Jeg nød det fuldt ud. Så mange uger på Filippinerne i 45 graders varme presset på flere forskellige måder. Det tændte mig helt vildt.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx