02/08-17 22:50; Opdateret: 04/08-17 10:52

Mesterfrisøren køber luksuslejlighed for millionerMesterfrisøren køber luksuslejlighed for millioner

Kendisfrisøren kan nu kalde sig ejer af den flotte lejlighed i København.

storybild

(Billede: Janus Nielsen)

Dennis Knudsen behøver ikke gå langt for at komme ned for at nyde vandet. Efter at han har skiftet tilværelsen i Nordsjælland ud med en ny i København, har mesterfrisøren kun et par skridt, før han står ved vandet i Københavns Havn. Efter et meget langt tilløb har han endelig sat sin underskrift på skødet på den lejlighed, hvor han siden 2012 har boet til leje.

Efter at han satte sit hus i Klampenborg til salg, flyttede den flamboyante stylist tilbage til hovedstaden, hvor han i første omgang lejede en 141 kvadratmeter stor lejlighed på Havneholmen bag indkøbscentret Fisketorvet. Og tilsyneladende var han så glad for hjemmet og omgivelserne, at han besluttede sig for at købe lejligheden.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Dennis Knudsen fortæller, at han kæmper med angst:

I oktober sidste år smed han således 6.455.000 kroner på bordet for at købe lejligheden i behagelig afstand til det indre København, hvor Dennis Knudsen primært slår sine folder, når han ellers er i landet.

Sidste år annoncerede han, at han nedtrapper sin hidtidige karriere for at begynde at instruere film, hvilket vil resultere i, at han skal opholde sig en del i udlandet. Optagelserne til hans første film går efter planen i gang til sensommeren.

'Jeg har i mange år drømt om, at det en dag skulle blive muligt for mig at lave min egen film. Den mulighed er her nu, så derfor vælger jeg at omstrukturere min virksomhed, så jeg kan hellige mig film- og tv-branchen. Mine produktserier og min foredragsvirksomhed fortsætter dog som før,' skrev han i pressemeddelelsen, da hans karriereskift blev annonceret.

LÆS OGSÅ: Højgravid ‘Kongerne'-babe single: Han har svigtet på det groveste

SE KLIPPET: Dennis Knudsen gramser løs på Jonas Schmidt

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Mistede to millioner på en måned

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pressen sendt ud imens kvinde skal...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx