Af - 22/06-16 15:42; Opdateret: 22/06-16 15:52

Nye detaljer: Så hurtigt blev Christopher  og Cecilie kæresterNye detaljer: Så hurtigt blev Christopher og Cecilie kærester

Christopher og hans kæreste havde en vild kemi fra første møde.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var kærlighed ved første blik.

I et nyt interview med Eurowoman fortæller popstjernen Christopher og hans modelkæreste Cecilie Haugaard, hvordan der allerede var vild kemi, første gang de mødtes.

Christopher overtager Timberlakes rolle
Christopher overtager Timberlakes rolle

Christopher var for længst ovre sit brud med Medina, da han af sin manager i foråret 2014 blev indtroduceret for den et år ældre model under Spot festival i Aarhus.

Cecilie drillede Christopher med, at han havde stalket hende på Instagram, og de hyggede hele aftenen, indtil hun afviste ham næste dag. Hun ville ikke være sammen med en popstjerne.

Christopher lagde Distortion ned: Se de vilde billeder fra Indre By
Christopher lagde Distortion ned: Se de vilde billeder fra Indre By

En måned senere sad Cecilie halvfuld i Paris og scrollede Instagram igennem. Her faldt hun over en video, Christopher havde lagt op fra en optræden på Distortion, og hun skrev til ham: "Hvad så, godt show".

De holdt kontakten, og sidst på sommeren tog Christopher en beslutning om at køre spontant til Tisvilde for at finde ud af, hvor interesseret hun egentlig var i ham.

- Jeg vidste, at Cille (Cecilies kælenavn, red.) var i sommerhus deroppe, så jeg tog derop for at mærke, om viben (den gode kemi, red.) stadig var der, eller om hun bare havde fået 60 gin & tonics på SPOT Festival. Det var den dag, hvor vi bare sagde: ’Fuck alt andet’. Vi brugte hele dagen sammen, og der var bare så god stemning, siger Christopher Nissen ifølge BT.dk til Eurowoman.

Cecilie tilføjer:

- Det var der, Chris sagde til mig: ’Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?’ Og jeg sagde: ’Jo, det kan vi godt.’ Det var 3. august. Piger har noget med, at man skal have en kærestedag.

Christopher måtte kæmpe for kærligheden: 'Sådan scorede jeg min kæreste'
Christopher måtte kæmpe for kærligheden: 'Sådan scorede jeg min kæreste'

Selvom de i dag har en hverdag ofte hver for sig med model-jobs og koncerter, er de enige om, at de en dag skal have en familie sammen

De bor til daglig sammen i Christophers lejlighed på Christianshavn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx