Af - 09/04-15 14:18

Gustav: - Dansk politik er et fucking freakshowGustav: - Dansk politik er et fucking freakshow

Den danske reality-stjerne har mange holdninger til politik, men er splittet omkring, hvilket parti han tilhører.

Under optagelserne til reality-showet "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra" gik det op for Gustav, at politik og reality-tv slet ikke er så forskelligt. Han var i junglen sammen med metroxpress’ politiske kommentator Henrik Qvortrup, og de to fik snakket om politik.

- Når vi snakkede politik, så begyndte jeg at kunne se, at det er bygget op som et realityshow. Hvis man skal lave et godt program, så burde man gøre det om politikere, for de laver ikke andet end at svine hinanden. De kaster lort efter lort, siger Gustav til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Super-Brian: - Derfor kalder jeg Gustav for en lille bøsserøv

Gustav er selv kommet i tvivl om, hvem han skal stemme på til næste valg. Han mener, at politikerne har mere travlt med at fortælle, hvad de andre ikke gør - i stedet for at fortælle, hvad de selv gerne vil. Den ellers borgerlige realitystjerne er desuden begyndt at rykke mere mod venstre på den politiske skala, fordi han har fundet ud af, at det slet ikke gør så ondt at betale topskat. Det har han gjort de seneste tre år.

- Når Konservative og Liberal Alliance siger, at topskatten skal sænkes, så er det få procent, der ikke ændrer mit liv. Men det ændrer andres liv radikalt. Det ændrer noget for en børnefamilie, hvis de får 5000 kroner mere om måneden. Jeg behøver ikke 5000 kroner mere, så jeg kan spise på Mash fem gange om uge. Tre er nok, siger Gustav.

Gustav har tænkt sig at følge intenst med i den kommende valgkamp, så han kan finde ud af, hvem han skal stemme på, når han står i valgboksen.

- Folk, som ikke vil blande sig i politik, kan heller ikke tillade sig at klage over samfundet. Man skal sætte sig ind i tingene.

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg har taget den mest fornuftige beslutning længe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx