Af - 27/09-16 23:21

Endnu et Hollywood-par skilles efter 11 år sammenEndnu et Hollywood-par skilles efter 11 år sammen

Som om det ikke var nok med Brad og Angelina. Nu fortæller skuespiller-parret Naomi Watts og Liev Schreiber, at de også går fra hinanden efter 11 år sammen.

storybild

Naomi Watts og Liev Schreiber ved Oscar-uddelingen i februar i år. Liev Schreiber medvirkede i filmen 'Spotlight', der vandt for bedste film. (Billede: Scanpix/Valerie Macon)

Kærligheden har hårde vilkår i Hollywood for tiden. I sidste uge chokerede Brad Pitt og Angelina Jolie med nyheden om, at de skal skilles. Nu står endnu et kendt skuespillerpar frem og fortæller, at de kaster håndklædet i ringen.

Liev Schreiber og Naomi Watts, som har dannet par i 11 år, har besluttet at gå hver til sit.

Medie: Optræk til ond retssag - Brad Pitt vil kæmpe for sine børn
Medie: Optræk til ond retssag - Brad Pitt vil kæmpe for sine børn

'I løbet af de sidste par måneder er vi nået frem til den konklusion, at det bedste for vores familie er, hvis vi skilles som par. Vi ser frem til at opdrage vores børn sammen med stor kærlighed, respekt og venskab for hinanden, mens vi udforsker denne nye fase af vores relation, fortæller parret til E! News.

GALLERI: 15 kendispar der også blev skilt
GALLERI: 15 kendispar der også blev skilt

Liev Schrieber og Naomi Watts er aldrig blevet gift, men har sammen to sønner på syv og ni år. Om de bevidst har valgt at annoncere deres brud i kølvandet på Brangelina-skilsmissen, vides ikke, men parret appellerer hvert fald til, at folk giver dem ro og fred:

'Vi værdsætter interessen og støtten, men vi vil bede medierne om at tænke på vores børn og respektere deres ret til privatliv, lyder det til E! News.

Begge skuespillere har spillet med i et hav af storfilm. Liev Schrieber har blandt andet medvirket i 'Wolverine' og Oscar-vinderen 'Spotlight', mens Naomi Watts måske er mest kendt for sin rolle i 'King Kong' og 'Divergent'-filmene.

LÆS OGSÅ: Ikeas nye reklamefilm behandler skilsmisse på den helt rigtige måde

LÆS OGSÅ: CHOK: Skilsmisse i det norske kongehus

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Landsholdslegende om Laudrups...
bt.dk
Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx