Af - 01/09-16 09:35

Nikita Klæstrup skælder ud på sine læsere: I forstår ikke min pointeNikita Klæstrup skælder ud på sine læsere: I forstår ikke min pointe

"Hvor har jeg dog bare set på mange dumme kommentarer", raser kendissen. Folk har misforstået hendes seneste blogindlæg.

Bildstrecke im Grossformat »
Et billede jeg tog, da jeg nåede over 120 k følgere. Det blev faktisk taget i Madrid, hvor jeg havde en weekendtur. Jeg havde ikke fortalt min familie, at jeg tog til Madrid, men min søster skrev, da jeg lige var landet i lufthavnen og spurgte, hvad jeg lavede. Jeg svarede, at jeg lige var landet i Madrid. Hun spurgte, hvorfor jeg var i Madrid. Jeg skrev, det er da et fjollet spørgsmål. Jeg er i Madrid, fordi jeg aldrig har været i Madrid før. Vi lagde min niece ned i køledisken. Det var sjovt. Min søster synes ikke, det var sjovt... Her hænger jeg ud med Anders Hemmingsen. Det her billede var faktisk ikke opsat. Jeg stod bare og kiggede på alle sejlbådene. Det her billede derimod var opsat. Og det var det her også. Min kat er tyk, og jeg elsker den. Det er ikke så gammelt, men det er super godt, og der er faktisk en sjov historie bag. Jeg kom til min søsters fødselsdag, og Croissantben kom ud i gangen til mig. Jeg var ved at lægge alle mine ting. Så siger jeg "Tag denne her, så tager vi et billede. Det bliver sjovt!". Så kan jeg høre min mor råbe "NEJ!". Og jeg var lidt sådan "Råber du til mig?". Og det gjorde hun. Hun mente ikke, at babyer skulle sidde med champagne. Men det er ikke hendes barn, og min søster synes, at det var sjovt, så jeg fik lov til at lægge billedet ud. I Go' Morgen Danmark for at tale om at være den mest googlede danske kvinde. Det var dagen efter Blogly julefrokost. Så jeg måtte tage tidligt og pinligt ædru hjem fra julefrokosten for at være frisk til dagen efter. Min ven Esben vandt MC fight night, men dissede mig i processen. My own fan.

Klik dig gennem galleriet, hvis du vil se, hvilke af Nikita Klæstrups egne billeder, hun synes bedst om.

Der er en smule dårlig stemning på Nikita Klæstrups blog. I hendes seneste blogindlæg lægger hun nemlig ud med at give sine læsere en opsang.

- Jeg bliver konstant forbløffet af hvor mange mennesker, der kun læser overskrifter og derfra danner sig en holdning. Det fik jeg virkelig bekræftet med mit sidste indlæg. Hvor har jeg dog bare set på mange dumme kommentarer, skriver hun i hendes nyeste blogindlæg.

Nøgen Nikita Klæstrup viser sin solbrune krop frem
Nøgen Nikita Klæstrup viser sin solbrune krop frem

I søndags skrev Nikita Klæstrup en tekst på hendes blog med overskriften "Jeg er så træt af, at blive kaldt fed". Men hendes indlæg handlede ikke om, at hun selv bliver kaldt fed.

Nikita Klæstrups pointe var, at hun var træt af, at nogen tillader sig at kategorisere kendisser og andre med perfekte kroppe som tykke.

Jeg synes, at vi alle sammen bare burde stoppe med at kommentere negativt på andres kroppe. Om en kvinde vejer 45 eller 90 kilo, det påvirker ikke dig. Så hvorfor skulle du dog kommentere på det? Det vigtigste for mig ville være, om hun var sund og rask og tilfreds med sit eget udseende.
Det skriver Nikita Klæstrup.

Vil du opdateres med artikler om de kendte, så like MX Kendte på Facebook.

Den pointe var det de færreste, der fangede. I kommentarfeltet til Nikitas blogindlæg fra i søndags, er det tydeligt, at flere har fået den opfattelse, at Nikita ofte bliver kaldt "fed".

- At nogen kan få sig selv til at kalde dig tyk forstår jeg ikke…, har en af hendes læsere skrevet. Vedkommende er langt fra den eneste, der har misforstået:

- Hvor er det sørgeligt, at du forsøger at manipulere andre mennesker til at tro, at de negative kommentarer om din krop, slet ikke går dig selv på, skriver en anden læser.

Nikita Klæstrups indlæg har dog også ført til, at det har væltet ind med roser om hendes krop:

- Du har virkelig en flot krop, dem som kritiserer dig er bare misundelige på dig og GLEM dem.

- Nej Nikita, du er bestemt ikke fed, du har en super flot krop!

- Jeg kan ikke se noget appelsinhud på det billede. Jeg kan kun se en meget meget smuk pige med en virkelig flot røv.

LÆS OGSÅ: Peniskage og hatte til katte: Hvem gemmer sig bag disse Google-søgninger?

LÆS OGSÅ: Nikitas hemmelige kneb: Sådan får du den bedste McDonald's burger

LÆS OGSÅ: Se Nikita Klæstrups nye og VILDE hår: - Derfor fik jeg det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx