Af - 09/10-16 17:18

Christiane går imod L.O.C.'s vilje og uploader baby-billede: Se lille ConstantinChristiane går imod L.O.C.'s vilje og uploader baby-billede: Se lille Constantin

Christiane Schaumburg-Müller er simpelthen så stolt af sin lille søn, at hun bryder L.O.C.'s ønske om at uploade et billede af den lille guldklump.

Bildstrecke im Grossformat »

L.O.C. sagde for nyligt til DR3, at han ikke ønsker, at hans søn Constantin skal blive en Instagram-baby. Nu må han alligevel give sig.

L.O.C giver smuk barselsgave til Christiane: 'Så blev der ellers tudet'
L.O.C giver smuk barselsgave til Christiane: 'Så blev der ellers tudet'

Moderen i hjemmet, Christiane Schaumburg-Müller, er nemlig så stolt af sin lille dreng, at hun simpelthen ikke kan lade være og har nu uploadet det første billede af Constantin til de sociale medier.

Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig
Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig

Hun afslører i billedteksten, at det ikke har været uden kamp.

- Efter en lille hjemlig diskussion om retten til selv at vælge, når det engang bliver aktuelt, har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis. Nemlig et billede af guldklumpen der betyder alt, skriver hun til billedet.

- Selvom verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov at bestemme, om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årti's tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor, der en sjælden gang i mellem ikke kan lade være med at vise sin smukke søn frem til hele verden.

Se DR3-videoen hvor L.O.C. svarer på spørgsmål - blandt andet om det at være blevet far.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx