Af - 18/08-14 13:31; Opdateret: 18/08-14 14:15

Derfor tager populær morgenvært fra TV 2 til Liberal AllianceDerfor tager populær morgenvært fra TV 2 til Liberal Alliance

‘Go’morgen Danmark’-værten Katrine Hertz Mortensen havde ikke svært ved at sige ja, da Liberal Alliance stod klar med en stilling som pressechef.

storybild

Katrine Hertz Mortensen har før 'Go'morgen Danmark' blandt andet været vært på TV2 News. (Billede: Polfoto)

Liberal Alliance har i dag offentliggjort, at man har ansat ‘Go’morgen Danmark’-værten Katrine Hertz som ny pressechef i partiet.

TV-vært skal arbejde for Liberal Alliance
TV-vært skal arbejde for Liberal Alliance

Det ligner noget af et spring fra den ene boldgade til den anden, men for den 37-årige journalist er det et naturligt spring.

- Jeg har jo interesseret mig for dansk politik gennem længere tid. Og med Liberal Alliance fik jeg et tilbud, der tillader mig at gøre det, jeg interesserer mig for. Jeg glæder mig til at arbejde med strategisk kommunikation. Det har jeg ikke prøvet før, men jeg har altid godt kunne tænke mig det, siger den nyslåede pressechef til mx.dk.

Katrine Hertz Mortensen har ud over sin tjans på ‘Go’morgen Danmark’ været vært på TV 2 News, hun har arbejdet i en årrække hos DR, hvor hun blandt andet har været P3-vært, og så er hun uddannet fra Jyllands-Posten. Så i hele hendes karriere har hun været i mediebranchen, og det er det, der er det store spring i hendes øjne.

- Nu får jeg min løn udbetalt af et parti, og det er et stort skridt, når man i 15 år har været journalist. Men jeg tror, jeg kan bidrage med meget, og da jeg kan bakke op om de værdier, jeg skal være med til at sende ud, var det ikke en svær beslutning, siger hun.

LA vil legalisere hårde stoffer til eget forbrug
LA vil legalisere hårde stoffer til eget forbrug

Katrine Hertz havde i dag sin sidste optræden på det populære morgenprogram. Efter fire år i jobbet trængte hun til at prøve noget nyt.

- Personligt havde jeg måske brug for det spring. Jeg har haft det super sjovt i de fire år på ‘Go’ Morgen Danmark’, og jeg var ikke træt af det. Men jeg vil ikke blive, til der gror mos på mig. Jeg havde brug for nye udfordringer, siger hun.

Go' morgen Danmark ryster posen: Se de nye værter
Go' morgen Danmark ryster posen: Se de nye værter

Flere andre kendte har tidligere tilsluttet sig Liberal Alliance som politikere, men det slår Katrine Hertz fast, at hun ikke har planer om.

- Nej, det tror jeg ikke. Først og fremmest arbejder jeg som journalist på linje med al anden kommunikationsarbejde. Jeg skal ikke være politiker, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx