Af - 30/08-15 22:50

Emma og Maria tog røven på de danske komikere: - Sanne Søndergaard så ikke for glad ud, hahaEmma og Maria tog røven på de danske komikere: - Sanne Søndergaard så ikke for glad ud, haha

Glem Casper Christensen, Christian Fuhlendorff og hvad de ellers hedder. Ved årets Zulu Comedy Galla i Operaen var det to små piger, der løb med opmærksomheden, da de gik på scenen og svinede hele branchen.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg har aldrig set så mange komikere...Siden sidst jeg var på Tinder!

Bum. Sådan åbnede 12-årige Emma Aanested sit lille show i Operaen, der skulle vise sig at blive det mest opsigtsvækkende ved årets Zulu Comedy Galla.

Den lille pige sendte stikpiller mod alle komikerne i salen. Flere gange var det decideret tåkrummende upassende, som når hun kom ind på Lasse Rimmers forhold til den unge politiker Nikita Klæstrup.

TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko
TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko

Publikum elskede det, og det blev endnu bedre, da hun kaldte sin 'lillesøster', 8-årige Maria Rose Andresen på scenen, så der pludselig stod to små uskyldige piger og uddelte verbale lussinger ud i salen.

- Vi er slet ikke søskende i virkeligheden, det var skuespil, grinede Emma og Maria, da metroxpress mødte dem efter showet.

- Vi går til dans sammen og har øvet os på vores show i to uger. Det er første gang, vi prøver sådan noget, fortalte de.

Årets komiker fundet: Massiv reklamekampagne gav pote
Årets komiker fundet: Massiv reklamekampagne gav pote

De havde ikke selv skrevet jokesene, men elskede at se komikernes udtryk i ansigtet, når de fik en sviner.

- Sanne Søndergaard så ikke for glad ud, haha, men bagefter var de alle sammen helt vildt imponerede over os og ville hilse og have taget billede med os.

Marias yndlingskomiker er Christian Fuhlendorff, Emmas er Ruben Søltoft. De ved ikke om de vil være standup-komikere, når de bliver større, men lige nu kunne det måske være meget sjovt, efterrationaliserer de.

Hvem er Danmarks sjoveste Se og Hør-'pige'?
Hvem er Danmarks sjoveste Se og Hør-'pige'?

Se eller gense Emma og Marias optræden HER.

LÆS OGSÅ: Komiker: - Jeg håber ikke Amagermanden kommer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx