Af - 27/09-13 13:58

Verdens smukkeste kvinde: Utroskab er okayVerdens smukkeste kvinde: Utroskab er okay

Det er ikke nødvendigvis det første skridt mod en skilsmisse, hvis man er sin partner utro, mener Gwyneth Paltrow, der spiller med i en ny film om sex-afhængighed.

storybild

Gwyneth Paltrow spiller over for Mark Ruffalo i 'Thanks for Sharing', der får dansk premiere den 14. november. De to spillede også sammen i 'View From the Top'. (Billede: Polfoto/AP)

Hvis Chris Martin skulle komme til at komme i lidt for tæt kontakt med en groupie, ville det ikke nødvendigvis være verdens ende for Gwyneth Paltrow.

Skuespillerinden, der har været gift med Coldplay-sangeren i 10 år, fortæller i et nyt interview, at utroskab ikke nødvendigvis er en 'deal-breaker' for hende.

- Der er ikke to par, der er ens. Alle par har deres egne udfordringer. Jeg håber, at jeg ville tilgive eller blive tilgivet, siger hun til Refinery 29 og tilføjer, at hun aldrig har stået i en situation, hvor det valg skulle træffes.

Hun dukker snart op på biograflærredet i filmen 'Thanks for Sharing', hvor hun spiller en kvinde, der indleder et forhold til en mand – spillet af Mark Ruffalo – som er afhængig af sex.

Og heller ikke det ville få Gwyneth Paltrow til at løbe skrigende bort.

- Jeg er et meget åbent menneske, så hvis jeg vidste det, ville det ikke afskrække mig fra at udforske det forhold, lyder det fra blondinen, som tidligere i år blev kåret som verdens smukkeste kvinde af magasinet People.

Den amerikanske stjerne, som har to børn med Chris Martin, har tidligere fortalt, at hun og manden har og har haft deres op- og nedture.

- Vi er ligesom alle andre par, har hun sagt og henvist til de vise ord, hendes nu afdøde far gav hende, da hun spurgte, hvordan han og moren havde holdt sammen så længe:

Han sagde, at hemmeligheden var, at de aldrig havde haft lyst til at blive skilt på samme tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Juice tilbagekaldes fra Coop-butikker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx