Af - 06/01-14 07:43

Zindy Laursen fik bank af kæresten - reddet af morZindy Laursen fik bank af kæresten - reddet af mor

Livet har ikke været en dans på roser for den danske sangerinde.

storybild

Zindy Laursen, da hun i 2005 var deltager i Vild med dans. Her sammen med dansepartneren Tobias Karlsson. (Billede: Polfoto/arkiv)

Zindy Laursen, kendt fra Vild med dans, Cut'n'Move og megahittet Round'n'Round, har ikke altid levet et så glamourøst liv, som det har virket udadtil.

I seks år levede hun i et fysisk og psykisk voldeligt forhold, hvilket medførte, at Zindy Laursen fik smadret selvtilliden, tog på i vægt og fik et anstrengt forhold til familien.

Det skriver bt.dk.

Det var først, da hendes egen mor brød tavsheden og konfronterede datteren, at hun kom ud af forholdet, der havde medført, at hun i julen 2012 havde glemt, hvem hun selv var.

- Du har det mærkeligt. Du er ikke dig selv. Og det har du ikke været længe, sagde moren ifølge Zindy Laursen.

- Det er et af de mange kendetegn for den slags forhold, jeg var i. Tavsheden tager over. Nogle gange kan ikke engang de, der er allertættest på dig se, at der er noget helt galt, siger Zindy Laursen selv.

Popsanger: Kødædere er værre end nazister
Popsanger: Kødædere er værre end nazister

Det var under en hospitalsindlæggelse, hvor lægerne frygtede, at Zindy Laursen havde fået en hjernesvulst, at hun så kæresten for sidste gang. Og da han forsvandt forsvandt depressionen og migrænen, der havde fået lægerne til at tro, at hun kunne have en hjernesvulst.

- Ja, kroppen er en sladrehank. Hvis der er noget galt, springer symptomerne op overalt. Og selvom jeg ikke selv ville indse det, fortalte min krop sandheden, siger sangerinden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx