30/08-17 21:02

Oliver Bjerrehuus scorer kassen på at sælge 3 tingOliver Bjerrehuus scorer kassen på at sælge 3 ting

Oliver Bjerrehuus har et hidtil ukendt talent, som har vist sig at være en god forretning.

storybild

Foto: Janus Nielsen

Oliver Bjerrehuus har været model for firmaer som Calvin Klein og Giorgio Armani, og så er han kendt for at nedlægge  damerne ned på stribe. Men han har også et andet talent gemt i ærmet, han er nemlig en god sælger. I hvert fald har han på få dage tjent hele 20.000 kroner ved at sælge bare tre af sine ting på DBA.

– Jeg har solgt min bas gennem 25 år, et 22 år gammel baskabinet og min guitar. Det gjorde lidt ondt at sætte tingene til salg, og tingene fik da også en krammer, inden jeg solgte dem, siger Oliver Bjerrehuus, der har spillet i band i mange år, til DBA Guide.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus er sikker: Klar til flere børn med Gunnvør

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

Det varmede i mit musikhjerte

Men selvom det var vemodigt at sige farvel til sine affekter, så var der slet ikke tid til at fortryde, for Oliver Bjerrehuus fortæller, at der var run på, så snart han havde sat sit musikudstyr til salg. Eksempelvis blev hans baskabinet solgt efter kun tre dage.

– Det var en svensk mand og hans unge søn, der kom for at købe baskabinettet til sønnen. Det varmer jo helt om ens musikhjerte, for det fik mig til tænke på, at jeg selv havde haft min far med, dengang jeg var i drengens alder og skulle købe min første bas, siger Oliver Bjerrehuus til DBA Guide.

Den gode oplevelse inspirerede ham til at sætte de andre ting til salg. Overfor DBA lægger han nemlig ikke skjul på, at en årrække med fest og farver kan mærkes på pengepungen, så salget er en måde, hvorpå han forsøger at være mere fornuftig med sit forbrug.

LÆS OGSÅ: Oliver og Gunnvør sammen igen

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag

LÆS OGSÅ: CHOK: Natascha Linea stopper i 'De unge mødre' – igen

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flot anerkendelse! Superliga-dansker...
bt.dk
Hvis der var valg nu, ville Joachim...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx