Af - 20/01-16 08:50

Zac Efron undskylder brug af denne emoji: Går han over stregen?Zac Efron undskylder brug af denne emoji: Går han over stregen?

Teenageidolet var lidt for hurtig på tasterne.

Bildstrecke im Grossformat »

Zac Efron for faen...

Først melder den 28-årige kvindebedårer afbud til en 'High School Musical'-reunion, og så topper han det lige med et tweet, der ifølge amerikanske standarder var liiige lidt for langt over stregen.

Begejstret for at have nået ti millioner følgere på Instagram, sendte han mandag dette tweet ud på internettet:

- Jeg er taknemmelig for flere ting i dag: Martin Luther King Jr. og ti millioner followers på Instagram.

10 år efter: Castet fra 'High School Musical' genforenes på Disney Channel
10 år efter: Castet fra 'High School Musical' genforenes på Disney Channel

Som sådan et tilforladeligt tweet, men så var det, at Zac Efron kom til at slutte sætningen med to brune emoji-hænder. Og den går ikke i USA. Slet ikke på nationens borgerrettighedskæmper nummer ét Martin Luther 'Jeg har en drøm' King Jr.-dag.

Zac Efron fandt hurtigt ud af, at han havde stødt en masse mennesker og måtte efterfølgende slette sit tweet og sende en undskyldning.

- Jeg har ikke andet en stor respekt og beundring for Dr. Martin Luther King Jr. Det er gået op for mig, at sidste opdatering var total ufølsom, og jeg undskylder overfor alle, som jeg må have fornærmet. Så undkyld.

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on


Pamela om ny Baywatch-film: Alle hader den
Pamela om ny Baywatch-film: Alle hader den

Zac Efron har dog ikke trådt mere i spinaten end, at hans fans hurtig tilgiver ham igen, eftersom en ny trailer for 'Neighbours 2' samme dag blev publiceret. Igen-igen med Zac Efrons bare overkrop som det store trækplaster.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx