Af - 20/04-16 13:18; Opdateret: 20/04-16 13:35

Disse kendisser skjuler ikke deres hashforbrugDisse kendisser skjuler ikke deres hashforbrug

Cannabisrygning er ofte noget, der foregår mere eller mindre skjult. Men der findes en del kendisser, der er ligeglade og deler ud af billeder og holdninger til den grønne plante.

Bildstrecke im Grossformat »
Miley Cyrus har aldrig - som i ALDRIG - lagt skjul på, at hun godt kan lide at ryge, hvad der ryges kan. Der er ingen tvivl om bloggeren Fie Laursens holdninger til cannabis. Rihanna er også en stor fortaler for "fjolleurten". Det er man i hvert fald ikke i tvivl om, hvis man følger hende på de sociale medier. Man kan nærmest ikke tale om cannabis uden at tale om rapperen Snoop Dogg. En stor del af Snoops tekster handler om at ryge sig skæv, og han har flere indrejseforbud hængende over sig, fordi han har forbrudt sig mod diverse landes narkolove. Her er det et billede fra Tivoli, hvor han optrådte i en Christiania-fodboldtrøje. Ja, vi måtte jo komme til den unge mand. Bieber har flere gange gjort sig uheldigt bemærket, når det kommer til at indtage alkohol og cannabis. Den outrerede lady har udtalt, at hun godt kan lide at være skæv, når hun komponerer sange. Det forklarer måske noget... Det kommer måske som en overraskelse for nogen, men Diaz er tilhænger af fri røg. Hun er flere gange blevet spottet med en lille spliff i munden. Men hun er ikke typen, der (som Rihanna og Miley Cyrus) deler masser af billeder af det. Diaz er nok lidt af en smugryger. Fru Fox er et af de moderne kvindelige sexsymboler, og hun har blandt andet udtalt: "Jeg håber, at de legaliserer marihuana, og når de gør, vil jeg være den f***ing første i køen til at købe en pakke joints". I 2011 fortalte Justin Timberlake til Playboy, at han røg pot for ikke at tænke for meget. Du troede det sikkert ikke, men jo! Jennifer Aniston kan godt lide at ryge en lille bønne i ny og næ - så længe det ikke tager overhånd. Det har hun fortalt Daily Mail.

Snoop Dogg gør det. Miley Cyrus gør det. Ja, selv bloggeren Fie Laursen ryger en lille "bønne" i ny og næ.

I dag er det den 20. april - også kendt som 4/20. Denne dag er årets største rygerdag i USA, men traditionen har også ramt mange andre steder i verden.

Så du kan nok godt regne med, at et par af kendisserne i galleriet ovenfor kommer til at poste et cannabis-billede på de sociale medier.

Se hvem det kan være i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Politiet advarer unge: Farligt dræberstof kan være i omløb

LÆS OGSÅ: Norske toldere gør rekordstor narkofangst

LÆS OGSÅ: SF ændrer politik: Vil legalisere cannabis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx