Af Nadia Guldbæk Welch - 27/11-17 17:09

Harrys vilde forlovelsesring: Koster mindst en halv million - én detalje gør den uvurderligHarrys vilde forlovelsesring: Koster mindst en halv million - én detalje gør den uvurderlig

Det er ikke en hvilken som helst ring, prins Harry har sat på sin udkårne, Meghan Markles, finger.

storybild

Meghan Markle stillede sammen med sin forlovede, Prins Harry, op til fotografering mandag eftermiddag. Her viste hun med et stort smil sin ring frem. (Billede: TOBY MELVILLE)

Det nyforlovede par stillede mandag eftermiddag op til fotografering ved Kensington Palace, efter de om formiddagen offentliggjorde, at de skal giftes til foråret.

Og her kunne Meghan Markle vise en meget smuk ring frem, som prins Harry selv har været med til at designe, skriver BBC.

Ringen består af 2,5 karat diamanter, og den består af tre sten. Den midterste kommer fra Botswana.

Et sted, der betyder meget for den engelske prins, der har besøgt det afrikanske land mange gange siden han var barn, ligesom han har besøgt det sammen med Megan Markle.

Meghan Markle stillede sammen med sin forlovede, Prins Harry, op til fotografering mandag eftermiddag. Her viste hun med et stort smil sin ring frem. (Billede: TOBY MELVILLE)

Derudover består ringen af yderligere to diamanter, som også kan siges at have en særlig betydning. For de stammer begge to fra prinsesse Dianas personlige samling.LÆS OGSÅ: Tillykke! Det britiske kongehus offentliggør forlovelse

Ringen er lavet af Cleave and Company, og David Allen der er direktør for 77 Diamonds vurderer, at den er en god portion penge værd.

»En ring der er af den størrelse og kvalitet starter som minimum på en pris på omkring 50.000 pund (svarende til ca. 416.392 danske kroner, red.), men ved at bruge den afdøde prinsesse Dianas diamanter som sten i siden, er den ligesom Kates ring uvurderlig,« siger han til Daily Mail.

Under fotograferingen stjal Meghan Markles ring en del af opmærksomheden. Og der er da heller ikke tale om en helt normal forlovelsesring. (Billede: FACUNDO ARRIZABALAGA)

33-årige prins Harry friede til den amerikanske skuespillerinde i London tidligere på måneden. Under fotograferingen ville han dog endnu ikke afsløre detaljer omkring frieriet, andet end at det var romantisk.

LÆS OGSÅ: Medie: Hollywood-stjerne er blevet single

Adspurgt hvornår han vidste, at Meghan Markle, der blandt andet er kendt fra tv-serien 'Suits', var den rette kom svaret dog prompte:»Fra den allerførste gang vi mødte hinanden,« sagde prins Harry, der sammen med Meghan Markle flytter ind i Nottingham Cottage på Kensigton Palace, hvor de kommer til at bo side om side med prins William og hertuginde Kate.

Prins Harry mødte den amerikanske skuespiller på en klub i London i sommeren 2016, og prins Harry bekræftede forholdet i en pressemeddelelse i november samme år, hvor han langede ud efter den britiske presse for at udsætte hans kæreste for chikane.

Ægteskabet med prins Harry bliver Meghan Markles andet af slagsen. Fra 2011 til 2013 var hun gift med filmproduceren Trevor Engelson.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To personer anholdt efter biljagt
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx