Af - 15/10-14 13:57; Opdateret: 15/10-14 14:53

Linse amok på Carl Plum: Den forpulede bestialske lille lortemishandlerLinse amok på Carl Plum: Den forpulede bestialske lille lortemishandler

Aflivningen af en pony og den efterfølgende straf på 30 dages fængsel har fået Linse Kessler op i det røde felt.

storybild

Realitykvinden Linse Kessler er kendt for sin kærlighed til dyr. Her med hunden Jytte, som hun stjal fra et internat. (Billede: Polfoto/arkiv)

Bryggen-kvinden Linse Kessler langer kraftigt ud efter 25-årige Carl Plum, der tirsdag blev idømt 30 dages fængsel for aflivningen af ponyen Tarzan på en strand i Tisvildeleje i sommer.

Det er netop den - ifølge Linse Kessler - alt for milde straf, der gør ondt.

- 30 dage? Hvad fanden foregår der i Danmark? Flere lande ser målløst til, mens vi tillader sådanne og tusind andre sager smutte som om intet er hændt, skriver realitykvinden i et opslag på Facebook, der på tre timer er blevet 'liket' af små 14.000 danskere.

Slagtede pony: Tv-koks søn får fængselsstraf
Slagtede pony: Tv-koks søn får fængselsstraf

Linse: - Har vist at jeg er mere end et par store bryster
Linse: - Har vist at jeg er mere end et par store bryster

Linse Kessler er kendt som en forkæmper for dyrerettigheder og særligt hunde har en stor plads i hendes hjerte. Det fortalte hun, da metroxpress interviewede hende i forbindelse med premieren på den nye sæson af 'Familien fra Bryggen'.

- Vi har faktisk reddet mange dyr ud af noget værre lort, fordi folk skriver mails til mig. Jeg bruger rigtig meget tid på hunde - også i det skjulte, hvor folk ikke hører om det. Det er 2-3 gange om ugen, at vi er i gang med en eller anden form for redning, så det fylder rigtig meget, forklarede hun.

Linse Kessler på vej med vild selvbiografi
Linse Kessler på vej med vild selvbiografi

Linse Kessler: Jeg redder hunde 2-3 gange om ugen
Linse Kessler: Jeg redder hunde 2-3 gange om ugen

I opslaget på Facebook, hvor hun kalder Carl Plum, som er søn af madskribent- og tv-kok Camilla Plum, for en 'bestialsk lille lortemishandler' opfordrer hun fødevareminister Dan Jørgensen (S) til at få fingeren ud og strammet lovgivningen.

- Dan Jørgensen og co. kom så med nogen ordentlige love, så vores dyr kan få en chance for at få lov at være i fred, og så det har en stor konsekvens at være ond ved dem, skriver hun.

LÆS HELE LINSE KESSLERS OPSLAG HERUNDER:Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Dansk ekspert mødte Wozniacki: Jeg...
bt.dk
Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx