Af Sebastian Kirk - 28/12-17 20:18

Vred Fie Laursen: Jeg fortryder, at jeg var med i 'Paradise'Vred Fie Laursen: Jeg fortryder, at jeg var med i 'Paradise'

Fie Laursen fortæller nu, at hun fortryder, at hun takkede ja til at deltage i 'Paradise Hotel' for anden gang.

storybild

Fie Laursen er med i 2018-udgaven af 'Paradise Hotel' på TV3. Det er anden gang, hun er med i det populære realiyprogram.

Det var en begejstret Fie Laursen, der for en måneds tid siden kunne bekræfte, at hun er med i årets udgave af 'Paradise Hotel'.

Men nu er den 21-årige blogger kommet hjem fra Mexico igen - og mundvigene sidder ikke længere oppe under øjnene. Fie Laursen er nemlig langtfra tilfreds med, hvordan hun er blevet behandlet, og hun fortryder nu, at hun overhovedet sagde ja til at være med.

»Jeg fortryder, at jeg meldte mig til. Jeg fortryder, jeg var dernede, og det gør jeg, fordi jeg ikke følte, jeg tænkte mig om, inden jeg snakkede på tv. Og fordi jeg havde sådan en fucking lorte-oplevelse uden for hotellet,« siger Fie Laursen blandt andet i en video, hun har delt på sin YouTube-kanal.

Her understreger hun på det kraftigste, at hun er kontraktligt bundet af TV3 i et år, hvorfor hun ikke må udtale sig om specifikke episoder. Men hun forklarer, at der skete nogle ting, efter hun tjekkede ud fra hotellet, og inden hun kunne tage hjem til Danmark igen, der gjorde hendes oplevelse forfærdelig.

»Jeg har ikke så meget at sige om min oplevelse inde på hotellet, for jeg må fucking ikke udtale mig. Men min oplevelse, da vi var ude af hotellet, var ikke god. Jeg siger bare, det var fucking lort … Jeg følte bare lidt, jeg blev uretfærdigt behandlet. Og hele den historie om, hvad der skete nede i mexico, den kommer,« lover hun.

Hun siger også, at hun havde bedt om lov til ikke at møde op til premieren af TV3-programmet, der bliver sendt i løbet af 2018. Til metroxpress fortæller Fie Laursen, at hun føler sig tvunget til at møde op mod sin vilje.

»Jeg havde en dårlig oplevelse, og jeg er ikke venner med TV3 lige nu. Jeg tror godt, folk kan forstå, hvorfor jeg er så sur, når det er blevet sendt på TV, og jeg kan fortælle, hvad der er sket,« siger Fie Laursen.

Fie Laursen er med i 2018-udgaven af 'Paradise Hotel' på TV3. Det er anden gang, hun er med i det populære realiyprogram.

Hun vil dog gerne fortælle lidt om, hvad det er, der er sket uden for hotellet, som har gjort, at hun havde en dårlig oplevelse.

»Jeg tror aldrig, jeg er blevet behandlet så dårligt i mit liv. Og det er virkelig ikke en overdrivelse,« slår hun fast, inden hun forklarer, hvordan hun blev indkvarteret på et hostel 'i en ghetto', hvor hun ikke havde nogen som helst kontakt med omverdenen.

»Det var fuldstændigt absurd. Bare det, at man sidder alene uden nogen kommunikation med andre mennesker. Det var, som om jeg var deres (produktionsholdets, red.) sidste prioritet, selv om jeg fortalte dem, at jeg var bange,« genkalder Fie Laursen og fortsætter:

»Jeg klagede hver dag, og der blev ikke gjort noget ved de ting, jeg klagede over - og det er det, jeg er rigtig sur over. Jeg sad og sultede i 12 timer på et tidspunkt, og jeg blev ved med at skrive, at jeg var sulten. Så jeg sad bare og gloede, indtil der endelig kom en med noget mad til mig sent om aftenen.«

Hun siger, at hun har forelagt sin kritik for TV3, men hun føler, at den preller af.

»De siger ikke så meget, andet end at de kan give mig en psykolog. Men alligevel vil de presse mig til at møde op til premieren. Hvis de mener, jeg har brug for en psykolog, så må de også være voksne nok til at indse, at jeg ikke har behov for at møde op til en premiere,« siger hun og afslutter:

»Jeg føler virkelig, de har udnyttet mig. Men det tror jeg først, folk kan forstå, når de kommer til at høre hele historien.«

Du kan se hele Fie Laursens YouTube-indlæg herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
EM-afbud: Danske stjerner trækker sig...
bt.dk
Kaos i myldretiden på flere motorveje...
bt.dk
Mourinho, Sir Alex og så videre:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx