Af Sebastian Kirk - 03/09-17 21:23; Opdateret: 03/09-17 21:35

47-årig Hollywood-skønhed står frem uden make-up: Ligner stadig en million47-årig Hollywood-skønhed står frem uden make-up: Ligner stadig en million

Catherine Zeta-Jones har delt en selfie på Instagram, hvor hun ikke har noget make-up på. Og den 47-årige Hollywood-stjerne har da heller ikke noget at skamme sig over.

storybild

Catherine Zeta-Jones til Golden Globe Awards i 2015. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Hollywood-skuespillerinden Catherine Zeta-Jones har stjålet massevis af hjerter, siden hun debuterede på det store lærred i 1990.

I dag er hun 47 år, og som det selvfølgelig sker for alle mennesker, så har alderen naturligvis sat sine spor hos den smukke skuespillerinde.

Catherine Zeta-Jones til premieren på filmen 'Dad's Army' i februar 2016. Foto: EPA

Af samme grund er det da også sjældent, at kvinder i sådanne positioner viser sig offentligt uden make-up - men det er lige præcis, hvad Catherine Zeta-Jones nu har gjort.

I et Instagram-opslag har skuespillerinden, der er kendt fra film som 'Chicago' og 'Terminalen', således delt en selfie fra sin seng, hvor hun tilsyneladende optræder helt uden 'krigsmaling' i ansigtet. Og lad os bare slå fast: hun holder sig godt.

Sleeping in @casazetajones! #SelfieSaturday #CasaZetaJones

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Den 47-årige mor til to har for nylig afsløret, at hun holder sig sund og smuk med en kombination af ansigtsolier, træning og mental aktivitet, skriver Mirror.

»Jeg har brugt noget argan olie til at mætte min hud om aftenen, så det kan arbejde mens jeg sover, og jeg starter dagen en lille smule mere hydreret. Men den virkelige hydrering stammer indefra. Man kan aldrig drikke for meget vand. Ingen light-sodavand,« udtalte hun for nylig i et interview ifølge avisen.

Catherine Zeta-Jones sammen med sin mand, skuespilleren Michael Douglas, i 1999. Foto: Reuters

Her fortalte hun også, at hun ikke har fået lavet plastikoperationer for at se yngre ud. Men hun er ikke afvisende over for idéen.

»Jeg er slet ikke modstander af plastikkirurgi. Men modsat hvad offentligheden tror, så har jeg ikke været under kniven - endnu, vil jeg sige. Hvis jeg føler for det, så vil jeg få det gjort,« sagde hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx