Af - 29/02-16 11:07

Ærlig Amalie afslører: - Så mange gange har jeg været gravidÆrlig Amalie afslører: - Så mange gange har jeg været gravid

Amalie Szigethy har følt sig presset til at stå frem med sin hemmelighed.

Bildstrecke im Grossformat »

I midten af januar afslørede Amalie Szigethy, at hun er gravid. At hun og kæresten Mikkel Skelskov venter deres første barn til sommer.

Den 24-årige realitystjerne glæder sig til at blive mor, men afslører nu på sin blog, at det ikke er første gang, hun får mulighed for det.

Gravide Amalie hyldes på nettet: Redder ældre dame i skov
Gravide Amalie hyldes på nettet: Redder ældre dame i skov

– Det er ikke første gang, jeg er gravid, men det er første gang, jeg er klar til at blive mor og har tiden og alderen. Jeg var 19 år, første gang jeg blev gravid, og efterfølgende blev jeg meget hurtig gravid igen med samme mand – I kan jo gætte jer til, hvem det var, skriver hun.

Amalie fortsætter:

- Tanken med børn har altid betydet meget for mig, og jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg fik en abort med egen vilje, for jeg ville gerne have beholdt mit første barn, og det andet, og faktisk også de sidste to gange. Ja, jeg har fået fire aborter med samme mand.

Amalie skal være mor: Her er det første billede af den lille ny
Amalie skal være mor: Her er det første billede af den lille ny

Det har tidligere været ude i medierne, at Amalie har fået en abort, og derfor føler hun sig nødsaget til at komme med sin egen forklaring.

- Hvis det stod til mig kom det aldrig ud. Så havde det været min hemmelighed. Men det kom ud, og jeg har lært jo mere jeg snakker om til andre unge kvinder og er åben omkring det, jo mere vænner jeg mig til at blive et ”forbillede” forstået på den måde, at jeg selv har været igennem det, og at jeg gerne vil besvare spørsmål som den offenlige person, jeg er.

Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid
Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid

Hun understreger, at hun ikke opfordrer andre kvinder til 'at knalde løs uden beskyttelse og så bare få en abort', men vælger at stille spørgsmålet:

- Hvorfor er det tabu at tale om? Hvorfor skal man skamme sig? Det kan ske for alle og enhver, og når det sket, ja så er det sket. Det her indlæg har været svært at starte på, fordi jeg synes det enormt svært at skrive om fordi der er så mange holdninger og meninger, og jeg vil helst ikke snakke for andre kvinder som har været igennem det, for vi mærker det forskelligt på krop og føleser.

Læs hele indlægget på Amalies blog.

LÆS OGSÅ: Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'

LÆS OGSÅ: Her er faderen til Amalies barn: - Jeg er nok ikke klar på at filme fødslen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx