Af Sebastian Kirk - 28/12-17 21:34

Khloé Kardashian langer ud efter fans: 'Prøv ikke at stoppe mig'Khloé Kardashian langer ud efter fans: 'Prøv ikke at stoppe mig'

Khloé Kardashian finder sig ikke i kritikken fra en del fans.

storybild

Khloé Kardashian er gravid med sit og kæresten Tristan Thompsons første barn. (Billede: ANGELA WEISS)

Fans af den hyper-populære Kardashian-familie fik en tidlig julegave, da Khloé Kardashian den 21. december langt om længe bekræftede, at hun er gravid.

Den 33-årige realitystjerne er gået stille med dørene, selv om rygtet om en familieforøgelse har været oppe at vende i alverdens medier. Men nu er historien altså ude, og i den seneste uges tid har Khloé derfor frit kunnet vise sin baby-mave på de sociale medier.

Blandt andet i form af træningsvideoer og -billeder, hvilket har været en stor del af Khloés liv igennem de seneste år, hvor hun har smidt adskillige overflødige kilo. Men det har fået flere af hendes fans til at kritisere hende - for burde hun ikke lade vægtene og løbeskoene ligge, mens hun er gravid?

De får svar på tiltale på Twitter, hvor Khloé Kardashian nu går til 'modangreb' mod de mange kritikere, der ifølge hende ikke ved, hvad de taler om.

'Til alle jer, der pludselig tror, at I er blevet læger,' indleder hun og fortsætter:

'MIN læge og jeg taler sammen, og min træning er godkendt og særdeles anbefalet. Tak, unger! Prøv ikke at stoppe mig i at dele lort.'

Hun har vedhæftet et link til en artikel, der lister en masse gode grunde til at dyrke motion, mens man er gravid.

Nyheden om Khloé Kardashians graviditet har været en af de helt store historier i diverse sladder-medier verden over de seneste måneder. Men det er altså først nu, hun endelig har bekræftet den selv.

Det gjorde hun som sagt den 21. december, hvor hun på Instagram lagde et billede op af sig selv og kæresten Tristan Thompson, der holder om sit kommende barn inde i Khloés mave.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

'Min største drøm er blevet en realitet! Vi skal have en baby! … Nogle gange kan jeg stadig ikke fatte, at vores kærlighed har skabt liv! Tristan, tak fordi du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning,' skrev hun blandt andet til opslaget, der siden har fået over 8,6 millioner likes.

Anden Juledag delte hun desuden en julehilsen til sine mange fans på Instagram. Også her viste hun stolt sin gravide mave frem:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Santan-der blev der lukket og slukket...
bt.dk
Aviciis ekskæreste med hjerteskærende...
bt.dk
Realitystjerne har dumpet sin fyr:...
bt.dk
Linse er klar med et helt nyt program...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx