Af Sebastian Kirk - 17/01-18 21:18

Så meget er Kim og Kanye blevet tilbudt for deres baby-billederSå meget er Kim og Kanye blevet tilbudt for deres baby-billeder

Kim Kardashian og Kanye West nægter at sælge billeder af deres nye datter trods lukrative tilbud.

storybild

Kanye West og Kim Kardashian kan tjene millioner på billeder af deres nyfødte datter. De vil bare ikke sælge. (Billede: JUSTIN LANE)

Mange almindelige dødelige kan næsten ikke vente med at dele billeder af deres små poder på sociale medier. Men for de kendte er det en helt anden sag.

For hvis interessen er stor nok, viser historien, at sladderblade er villige til at betale millioner og atter millioner for eksklusive rettigheder til at bringe de første billeder af kendis-babyer.

Kim Kardashian og Kanye Wests tredje barn, en datter, kom til verden i mandags, og hun kan blive en ren guldgrube, hvis hun poserer foran et kamera. Men ifølge TMZ nægter parret blankt at sælge. Det er simpelthen for amoralsk, mener de.

TMZ rapporterer ellers, at diverse medier har sendt nogle lukrative tilbud afsted - helt op mod fem millioner dollar (cirka 30 millioner kroner) - for billeder af den lille pige.

Andre kendis-par har gennem tiden haft knap så store moralske kvaler med at posere med deres nyfødte børn. Især Brad Pitt og Angelina Jolie, som nu er gået fra hinanden, har skovlet millioner ind for baby-billeder - penge, som dog er gået til godgørende formål.

Kardashian-fans skal dog næppe vente længe, før de kan få den lille ny at se. Kim Kardashian delte således de første billeder af parrets to ældste børn, North og Saint, da de var omkring to måneder gamle.

Vi kender endnu ikke navnet på parrets tredje barn, som er kommet til verden via en surrogatmor, fordi Kim bærer på en sygdom, der kan være livstruende, hvis hun selv skulle bære endnu et barn.

'Kanye og jeg er glade for at meddele ankomsten af vores raske, smukke lille pige. Vi er utroligt taknemmelige over for vores surrogat, som fik vores drøm til at gå i opfyldelse,' lød det i en meddelelse på Kim Kardashians hjemmeside, da den lille ny kom til verden.

 

LISTE: Dyreste babybilleder

Hvis du er kendt nok, står sladderpressen på spring for at smide kassen efter de første billeder af din baby. Her er de 10 dyreste kendis-babybilleder nogensinde:

1. Knox Leon og Vivienne Marcheline Jolie-Pitt: $15 mio.* (2008, People/Hello)

Brad Pitt og Angelina Jolies tvillinger.

2. Maxmilian og Emme Muñiz - $6 mio. (2008, People)

Jennifer Lopez og Marc Anthonys tvillinger.

3. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt - $4,1 mio.* (2006, People)

Brad Pitt og Angelina Jolies første biologiske barn.

4. Levi Alves McConaughey - $3 mio. (2008, OK!)

Matthew McConaughey og Camila Alves' søn.

5. Pax Thien Jolie-Pitt - $2 mio.* (2007, People)

Brad Pitt og Angelina Jolies tredje adoptivbarn.

Kilde: Forbes

*Pengene blev doneret til parrets godgørende fond.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner deler skræmmende oplevelse i sit hjem: 'Jeg har rigtig ondt af Kylie'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx