GENIALT: Fetterlein vil være skuespiller - Se hans skøre casting-videoGENIALT: Fetterlein vil være skuespiller - Se hans skøre casting-video

Frederik Fetterlein har droppet reality-tv og vil nu være en seriøs skuespiller. Metroxpress fik ham i den anledning til at lave en casting-video. Se ham fremføre 22 kendte film på to minutter.

Frederik Fetterleins liv har taget en ny drejning. Efter at han i 90'erne blev kendt som tennisspilleren, der sensationelt slog den svenske verdensstjerne Stefan Edberg, og i 00'erne drejede karrieren over på reality-tv, forsøger han sig nu som skuespiller i tv-serien 'Fetter', hvor han spiller en karikeret udgave af sig selv.

Vanvittig smash: Se Mads Mikkelsen udfordre Michael Maze i bordtennis
Vanvittig smash: Se Mads Mikkelsen udfordre Michael Maze i bordtennis

- De havde set mig lave nogle solcreme-reklame for Kræftens Bekæmpelse og syntes, jeg fungerede godt på tv, så deraf opstod ideen. Det har været tre år undervejs, og hver gang jeg har siddet til et nyt møde, har jeg utålmodig tænkt, at nu måtte der da snart ske noget. Med reality bliver man jo ringet op om mandagen, og så filmer vi onsdag, så det er helt klart noget andet end, hvad jeg har prøvet før, fortæller Fettelein, der syntes, det var svært at lære replikker udenad.

- Jeg syntes, det var svært at skulle læse 20 sider og så kunne huske det dagen efter. Jeg mister ret hurtigt koncentrationen, og jeg syntes nogle gange, at det var vildt, at man kunne bruge flere timer på noget, der i sidste ende kun varede fem sekunder.

Frederik Fetterlein skal giftes
Frederik Fetterlein skal giftes

Frederik Fetterleins nye serie sendes på streamingtjenesten mashed.net. Den første sæson indeholder 11 afsnit af et kvarters varighed. Fettelein har fået blod på tanden og vil gerne lave mere skuespil i fremtiden.

- Det er helt klart den vej, jeg gerne vil gå, nu må vi se, om folk kan lide det, og om der kommer en sæson to.

TV: Fetterleins børn undrede sig: Hvorfor skal du røre ved alting, far?
TV: Fetterleins børn undrede sig: Hvorfor skal du røre ved alting, far?

Hvad ville være din drømmerolle?
- Det ville nok ikke være den DiCaprio vandt en Oscar for ('The Revenant', red.). Det ville være tungt at ligge ude i skoven alene hele dagen. Så skulle det være hans forrige. Hvis de laver en 'The Wolf of Wall Street 2', vil jeg være klar på at være med.

Se Frederik Fetterlein spille scener fra 22 kendte film i hans casting-video øverst.

LÆS OGSÅ: Lav din egen taleboble: Hvad tænker Fetterlein om Jensens Bøfhus?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Dansk provinsby har fået sin første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx