Af Nadia Guldbæk Welch - 13/04-18 21:07

Christopher bryder tavsheden: Derfor forsvandt popstjernen fra de sociale medierChristopher bryder tavsheden: Derfor forsvandt popstjernen fra de sociale medier

Nu er den 26-årige sanger tilbage med et brag.

storybild

Sangeren Christopher er tilbage på de sociale medier efter fem måneders pause. (Billede: Simon Læssøe)

Fem måneder. Eller 152 dage.

Så langt tid er der gået, siden det sidste opslag på de sociale medier fra den 26-årige danske sanger Christopher. Indtil torsdag aften.

For her delte popstjernen langt om længe opslag på både Facebook og Instagram. Og det var der en helt særlig grund til.

For den danske sanger, der også har fået fornøjelsen af at være årets første kunstner til Fredagsrock i Tivoli, er tilbage med ny musik - nemlig singlen 'Bad'.

Og netop ny musik er årsagen til, at Christopher valgte at trække stikket fra de sociale medier for en stund, fortæller hans PR-ansvarlige, Julie Bekker, til TV 2.  For processen i forhold til at skrive nye numre har krævet fred og ro, lyder det.

En holdning, som sangeren selv deler.

»Jeg kunne mærke energien og potentialet i 'Bad', fra det øjeblik sangen begyndte at forme sig. Jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe midt i processen, så jeg insisterede på bare at blive ved uden forstyrrelser, men bare med fuldt fokus, for at se, hvor sangen kunne tages hen,« skriver Christopher i et svar til TV 2.

Da Christopher torsdag aften gjorde comeback på de sociale medier, skiftede han profilbillede på sin Facebook. Og efterfølgende fulgte så flere nye billeder og et opslag på Instagram.

Store dele af fredag har Christopher også opdateret sin Instagram-story flere gange, så alt tyder på, at han for alvor er tilbage på de sociale medier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk komiker single: Forholdet holdt...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Caroline Fleming har fået nyt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx