Af - 15/07-16 14:47

Playboy-model er blevet lagt for had efter dette billedePlayboy-model er blevet lagt for had efter dette billede

En amerikansk model er havnet i massiv modvind på de sociale medier, efter hun delte et foto af en fremmed kvinde.

Bildstrecke im Grossformat »

Den amerikanske Playboy-model Dani Mathers er havnet i massiv modvind på de sociale medier, efter hun for nylig delte et nøgenfoto på sin Snapchat-story.

Nøgen-’modellen’ var imidlertid ikke Dani Mathers selv, men derimod en tilsyneladende intetanende kvinde i et fitnesscenters omklædningsrum - som ikke ligefrem har en krop som Dani Mathers, der i sidste år blev kåret til årets Playboy-model.

Modern Family-skuespiller udsat for 'slut shaming': Her er hendes stærke svar
Modern Family-skuespiller udsat for 'slut shaming': Her er hendes stærke svar

På fotoet stod teksten ‘If I can’t unsee this then you can’t either’. Løst oversat til dansk: ‘Hvis jeg ikke kan glemme dette syn igen, kan du heller ikke.’ Sammen med billedet har Dani Mathers taget en selfie, hvor hun holder hånden over munden, som om hun skal til at kaste op.

Om Dani Mathers’ formål var at få sine følgere med på en omgang gruppemobning af denne kvinde, vides ikke. I så fald gav det i hvert fald bagslag, får nu får modellen i den grad smæk på Twitter, hvor folk mener, hendes opførsel er usmagelig.

Fie tabte 70 kilo på to år - nu går hun til angreb på sygelige kropsidealer
Fie tabte 70 kilo på to år - nu går hun til angreb på sygelige kropsidealer

- Det er folk som dig, der får andre til at have det svært ved at klæde om i offentlige omklædningsrum. Rystende, skriver brugeren Hollie Taylor eksempelvis.


- Den stakkels kvindes nøgne krop cirkulerer nu på internettet, selv om det ikke var hendes intention. Det er virkelig hjerteskærende, skriver en anden bruger, Priscilla Sanchez.

Sabina sagde nej til urealistisk kropsideal: Nu er hun succesfuld model
Sabina sagde nej til urealistisk kropsideal: Nu er hun succesfuld model


Det lader til, at reaktionerne har haft en effekt, for der gik ikke lang tid, får Dani Mathers fjernede billederne igen. Og nu er hun så ude med en undskyldning i en video, hun ligeledes har delt på Snapchat.

- Det var absolut forkert, og det var ikke det, jeg mente, siger hun og fortsætter:

Ekspedienten bad Lexi suge maven ind - nu går morens svar verden rundt
Ekspedienten bad Lexi suge maven ind - nu går morens svar verden rundt

- Jeg valgte at gøre det, jeg lever af, fordi jeg elsker kvindekroppen, og jeg ved godt, at ‘body shaming’ er forkert. Det står jeg ikke inde for, og den type person er jeg ikke.

Hun forklarer herefter, at det ikke var meningen, at billedet skulle sendes til alle hendes følgere, men at det skulle have været en del af en Snapchat-korrespondence med en veninde.

- Men fordi, jeg er ny til Snapchat, vidste jeg ikke, at jeg havde delt det, og det var en kæmpe fejl. Jeg ved, jeg har forarget en masse mennesker, men vær søde at tro på, at det ikke er den person, jeg er. Jeg har aldrig gjort den slags før, og jeg vil aldrig gøre det igen - I har mit ord.

Du kan se hele undskyldningen i videoen herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx