Af Mick Allerup Jensen - 07/08-17 11:24

Verdensstjerne i pinlig retssag: Smittede to kvinder - og en mand - med kønssygdomVerdensstjerne i pinlig retssag: Smittede to kvinder - og en mand - med kønssygdom

Det kan åbenbart blive en kostelig affære at smitte andre med kønssygdomme - i hvert fald, hvis man hedder Usher og er en af de rigeste RnB-stjerner i verden.

storybild

Usher (i midten) er i store problemer. (Billede: YVES HERMAN)

Mandag vil stjerneadvokaten Lisa Bloom anklage stjernen for at have smittet tre af hendes klienter med herpes genitalis. Det skriver mirror.co.uk.

De hævder, at de har haft sex med Usher -  efter 2012. Det har haft den uheldige følgevirkning, at de nu har pådraget sig kønssygdommen. To af klienterne ønsker at være anonyme og går under dæknavnene Jane og Jon Doe. Den tredje kvinde står mandag frem ved navn under en pressekonference.

Sagen kommer i kølvandet på historien om, at stjernen i 2012 tilsyneladende betalte en stylist 1,1 million dollars (6,9 millioner danske kroner), fordi han blev anklaget for at have smittet hende med herpes, da de havde sex. Ifølge retsdokumenterne fik popstjernen herpes-diagnosen tilbage i 2009-10.

Mandag vil den ene kvinde så sagsøge stjernen på grund af lægeregninger og følelsesmæssig smerte. Hun blev testet i 2012, da hun hørte om den tidligere erstatningssag.

Hvad de anonyme klienters anklager helt pæcist går på, vides endnu ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx