Af - 20/09-15 23:23

Jimmy Jørgensen: - Jeg tror Syrien-krisen er sund for osJimmy Jørgensen: - Jeg tror Syrien-krisen er sund for os

Sanger Jimmy Jørgensen afsluttede søndag aften indsamlingsshowet for Syrien-flygtningene. Han er glad for at kunne hjælpe og tror, at hele sagen gør os til bedre mennesker.

storybild

(Billede: Polfoto)

Aftenens indsamlingsshow til fordel for flygtningene i Syrien blev søndag aften afsluttet på smukkeste vis med Jimmy Jørgensen og Dictes fortolkning af John Lennons udødelige fredshymne 'Imagine'.

11-årig pige giver de voksne baghjul: Startede Syrien-indsamling for to år siden
11-årig pige giver de voksne baghjul: Startede Syrien-indsamling for to år siden

Jimmy Jørgensen fortalte til metroxpress, at han er enormt beæret over at være med til at kunne hjælpe, og så havde han en positiv vinkel på problemerne.

- Jeg er selvfølgelig berørt over situationen. Man bliver utryg, og det minder mig dengang, jeg var lille, hvor det var lidt mere dagligdag. Min lillebrors far var græker og måtte stikke af, fordi der dengang var et dårligt styre i Grækenland. Det er lang tid siden, vi har haft sådan et problem, og det er måske meget sundt, funderede han og uddybede:

Bubber skælder ud på politikerne: - I gør ikke jeres arbejde godt nok
Bubber skælder ud på politikerne: - I gør ikke jeres arbejde godt nok

- Jeg tror, det gør os til bedre mennesker lige at få os ud af vores 'Hvem vil være millionær'-bobbel. Jeg ved, man var lidt nervøs for, om det kunne lade sig gøre at stable sådan et show på benene, men så viser det sig, at folk jo bare rigtig gerne vil hjælpe.

LÆS OGSÅ: Popstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx