Af Niels Thimmer - 28/09-13 10:18

Royalt driverliv: Går i nattøj langt op af dagenRoyalt driverliv: Går i nattøj langt op af dagen

I et nyt interview afslører kronprinsesse Mary, hvordan dagligdagen i de royale gemakker bliver tilbragt i nattøj langt op ad dagen.

storybild

Her ses kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på ferie på Graasten Slot i Sønderjylland. (Billede: Claus Bonnerup / Polfoto)

Når kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ikke har skemalagte aktiviteter, så bliver der råhygget i de hjemlige rammer med parrets fire børn.

- En god weekend er, når vi ikke har planer. Vi elsker en lørdag morgen, hvor vi ikke skal skynde os og hvor vi kan lege, læse aviserne og beholde vores nattøj på til sent, siger kronprinsesse Mary i interviewet med det australske magasin Women’s Weekly.

LÆS OGSÅ: Mary: Jeg følte mig isoleret i Danmark

En royal weekend kan dog være et lidt bredt begreb. Ifølge Ekstra Bladets gennemgang af den royale arbejdskalender for august i år havde kronprinsesse Mary to arbejdsdag uden for slottets rammer, mens kronprins Frederik havde fire arbejdsdage.

LÆS OGSÅ: Mary bragt i sikkerhed - måtte forlade interview

Dermed er der også rigelig tid til at træne op til ironman, som Frederik netop har gennemført i København.

- Vi elsker at være fysisk aktive. Vi går ture, cykler, går i parken, ture i skoven og vi elsker alle at svømme, siger Mary i interviewet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
Tragedie i nat: 53-årig mand dræbt...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Sigtet for at overfalde Papes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx