Af Fie West Madsen - 30/10-17 13:52

Medie: Legendarisk rockstjerne dater 52 år yngre kvindeMedie: Legendarisk rockstjerne dater 52 år yngre kvinde

Forsanger i Rolling Stones, Mick Jagger, er kendt som noget af en trussetyv. Nu dater den 74-årige rocklegende angiveligt en ny kvinde.

storybild

74-årige Mick Jagger under en optræden med Rolling Stones i Paris. (Billede: PATRICK KOVARIK)

Det skriver det engelske medie The Sun.

Der er tale om en 22-årig amerikansk filmproducer ved navn Noor Alfallah, som angiveligt har tilbragt flere dage med Mick Jagger i byernes by, Paris, i forbindelse med en Rolling Stones-koncert i den franske hovedstad for nylig.

The Sun har fotograferet parret sammen på vej ud af en restaurant i den franske hovedstad, og ifølge mediet har 74-årige Jagger og 22-årige Noor Alfallah tilbragt flere dage og nætter sammen over den seneste uge.

Ifølge det britiske medie er de blandt andet set sammen ved en privat lejlighed i forstaden til Paris, ligesom Mick Jagger er set ankomme til 22-årige Noor Alfallahs hotel.

Mick Jagger blev i december sidste år far til sit ottende barn, en lille dreng, som han fik med sin daværende kæreste danseren Melanie Hamrick. Jaggers yngste søn er blot to og et halvt år yngre end hans oldebarn, der blev født i maj 2014.

Den britiske rockstjerne har gennem tiden dannet par med en lang række kvinder, heriblandt den brasilianske model Luciana Gimenez, den franske model Carla Bruni, supermodel Jerry Hall og model og stylist L'Wren Scott, som Jagger var sammen med fra 2001 til 2014, hvor hun tog sit eget liv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx