Af Niels Pedersen - 14/12-17 12:27

'Vild med Dans'-vært indrømmer: Jeg drak for meget og måtte søge behandling'Vild med Dans'-vært indrømmer: Jeg drak for meget og måtte søge behandling

Vild med dans-værten Sarah Grünewald tyede for ofte til alkohol, når hun skulle undertrykke sine følelser og endte med at gå i behandling for sit alkoholmisbrug.

storybild

Vild med dans-værten Sarah Grünewald (th) fik behandling for et alkoholmisbrug. Til venstre ses den anden vært i det populære TV 2-program, Claus Elming. (Billede: Ólafur Steinar Gestsson)

Det fortæller Sarah Grünewald i et stort interview i denne måneds udgave af Eurowoman, skriver Se og Hør.

»Jeg drak for meget, og jeg drak ikke som andre mennesker. Jeg havde ingen stopklods,« siger en ærlig Sarah Grünewald i interviewet.

Hun blev først opmærksom på, at hun havde et alkoholproblem, da hun og Rasmus Backhaus blev kærester i 2013. Pludselig gik det op for Sarah Grünewald, at hun havde en tendens til at drukne sine sorger i store mængder af alkohol under vilde byture. Det chokerede både hende selv og Rasmus Backhaus, for udadtil var Sarah Grünewald særdeles velfungerende, og hun havde alle forudsætninger for at være lykkelig.

»Sarah var jo velfungerende, stod op om morgenen og gjorde, hvad hun skulle, der var alarmklokker, der ringede,« fortæller Rasmus Backhaus til Eurowoman.

Sarah Grünewald (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Sarah Grünewald var ikke alkoholiker. Hun drak ikke hver dag. Men ved festlige lejligheder og i weekenderne gik det igen og igen over gevind. Derfor besluttede hun at søge behandling for sit misbrug, som hun nu er kommet ud af. Rasmus Backhaus støttede hende igennem hele forløbet.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift i 2014, og er nu forældre til sønnen Luis, som kom til verden sidste år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx