Af Nadia Guldbæk Welch - 12/03-18 08:50

Veninde taler ud om hård periode: Så tæt var Selena Gomez på at døVeninde taler ud om hård periode: Så tæt var Selena Gomez på at dø

Der opstod komplikationer, da den verdenskendte sanger sidste år skulle have en ny nyre.

storybild

Selena Gomez fik ny nyre sidste år. (Billede: NEIL HALL)

Det foregik bestemt ikke gnidningsfrit, da Selena Gomez sidste sommer fik en ny nyre.

Det afslører hendes gode veninde, Francia Raísa, som også er donoren bag nyren, i et interview med W Magazine.

Transplantationen tog tre timer for begge piger, og den efterfølgende tid var hård.

»Jeg havde ikke lyst til at spise, jeg havde ikke lyst til at drikke noget. Selena oplevede også komplikationer. Få timer efter operationen vågnede jeg til en besked fra hende, hvor der stod 'Jeg er meget bange'. Min nyre var meget aktiv, og da den vendte sig, knækkede den en arterie. De var nødt til at operere hende (Selena Gomez, red.) akut, tage en vene fra hendes ben og bygge en ny arterie op for at holde min nyre på plads. Hun kunne have været død,« fortæller Francia Raísa i interviewet.

Francia Raísa fortæller desuden, hvordan det overhovedet blev aktuelt, at hun skulle være donor. For på et tidspunkt flyttede hun ind hos Selena Gomez, der boede i et hus midlertidigt.

Selena Gomez har tidligere fortalt åbent, hvordan hun lider af sygdommen lupus, og efter veninden flyttede ind, begyndte sygdommen for alvor at vise sit grimme ansigt.

Francia Raísa fortæller, hvordan Selena Gomez gennemgik en masse tests, og en dag kom hun hjem med et meget alvorligt udtryk, men i første omgang tog Raísa det ikke så tungt.

Da Selena Gomez ikke kunne åbne en vandflaske, smed hun den på jorden og brød helt sammen, inden hun fortalte veninden, at hun skulle have ny nyre, men at ventetiden var på syv til ti år.

Og det fik veninden til med det samme at tilbyde at blive testet. Hun ringede til Gomez' assistent bag hendes ryg for at få flere informationer, og så startede processen.

Det var Selena Gomez selv, der den 14.september 20176 afslørede, at hun havde fået ny nyre. Det gjorde hun i et opslag fra Instagram, hvor hun forklarede, at det var årsagen til, hun ikke havde været så aktiv i forhold til at promovere sin musik.

'Jeg fandt ud af, at jeg grundet min Lupus skulle have ny nyre og skulle lige komme mig. Det var noget jeg var nødt til for mit helbreds skyld. Jeg ser frem til at dele min rejse fra de sidste mange måneder med jer, ligesom jeg altid har villet. Indtil da vil jeg gerne sende en offentlig tak til min familie og det fantastiske lægehold for alt de har gjort for mig før, under og efter operationen. Og til sidst er der ikke ord nok til at takke min smukke veninde Francia Raísa. Hun gav mig den ultimative gave ved at donere sin nyre til mig,' skrev Selena Gomez i et opslag.

Im very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasnt promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there arent words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx