Af Katrine Frederikke Wandrup - 09/03-18 19:37

Se det søde billede: Det svenske kongehus deler billede af lille ny prinsesseSe det søde billede: Det svenske kongehus deler billede af lille ny prinsesse

Den svenske prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O'Neill fik i nat deres tredje barn – en lille pige.

storybild

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har netop fået deres tredje barn. Her ses de ved dåben af deres søn prins Nicolas i Stockholm i 2015. (Billede: ANDERS WIKLUND)

Da Chris O'Neill fredag mødte pressen, der var mødt op ved hospitalet, fortalte han, at den lille pige så fin ud, men at han endnu ikke kunne sige meget mere, skriver Aftonbladet.

Den lille nyfødte pige vejer 3.465 gram og er 50 cm lang. På det svenske kongehus' hjemmeside har de allerede delt et billede af pigen.

Hun ligger på et hvidt klæde og sover iført en lyserød bluse og hvide, bløde bukser:

Den lille prinsesse kom til verden 9. marts 2018. (Billede: Christopher O'Neill)

Det svenske kongepar opholdt sig under fødslen i Schweiz, men afbryder nu deres ophold og rejser tilbage til Sverige, så de kan hilse på deres barnebarn.

Hvad den nye prinsesse skal hedde bliver afsløret på mandag, hvor der også bliver afholdt en taksigelsesgudstjeneste i Slotskirken i Stockholm. Her vil den nærmeste familie og repræsentanter for den svenske rigsdag være til stede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx