Af - 06/01-17 08:24

Kylie Jenner er nu den næst-rigeste i hele familienKylie Jenner er nu den næst-rigeste i hele familien

Kardashian- og Jenner-søstrene tjener selvfølgelig styrtende med penge. Men det er faktisk den yngste, der tjener næst-mest.

Bildstrecke im Grossformat »

Kylie Jenner er den yngste i Kardashian-klanen - men den 19-årige realitystjerne har vist sig at være lidt af en forretningskvinde.

Uheldigt: Kylie Jenner opdager KÆMPE fejl i sin kalender
Uheldigt: Kylie Jenner opdager KÆMPE fejl i sin kalender

Således er hun ifølge Forbes nu den næst-rigeste i hele familien - efter sin halvsøster Kim Kardashian, der trods alt stadig er den største guldfugl i den populære søskendeflok.

Ifølge det velansete finans-medie, som netop har inkluderet Kylie Jenner i deres årlige ‘30 Under 30’-liste med unge mangemillionærer, tjener teenageren styrtende på sin serie af lipgloss-produkter.

Kylie Jenner og Tyga smider ALT tøjet i pivfræk kortfilm
Kylie Jenner og Tyga smider ALT tøjet i pivfræk kortfilm

‘Kilder tæt på teenageren indikerer, at glossen omsatte for et tocifret millionbeløb (i dollar, red.) i 2016 alene,’ skriver Forbes.

Og det lader ikke til, at det kommer til at gå tilbage igen foreløbigt for den unge iværksætter - tværtimod. Samtlige produkter fra Kylie Cosmetics har det med at blive udsolgt, så snart de bliver sat til salg. Og så har hun også et tøjmærke sammen med storesøster Kendall.

Mystik om nyt billede: Har Kylie Jenner fået lavet bryster?
Mystik om nyt billede: Har Kylie Jenner fået lavet bryster?

Men det er altså - ifølge Forbes - kun Kim Kardashian, der overgår ‘lille’ Kylie, når det kommer til omsætning. Mediet estimerer, at Kim tjente svimlende 360 millioner kroner sidste år, mens Kylie ‘kun’ tjente godt 125 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx