Af Kristian Dam Nygaard - 15/10-17 21:32

'Game of Thrones'-stjerne skal giftes med teenage-idol'Game of Thrones'-stjerne skal giftes med teenage-idol

Hun sagde ja!

storybild

(Billede: MARIO ANZUONI)

I 'Game of Thrones' er hun allerede blevet gift to gange med en dværg og en stjernepsykopat - nu prøver hun lykken ude i den virkelige verden.

Den 21-årige engelske skuespillerinde Sophie Turner, der er kendt for sin rolle som Sansa Stark i 'Game of Thrones', og filmen 'X-Men: Acopalypse', afslører på Instagram, at hun skal giftes med 28-årige amerikanske Joe Jonas, der er forsanger i det populære popband DNCE.

»Jeg sagde ja,« jubler hun på Instagram til et billede, hvor hun fremviser sin ring.

I said yes.

Et opslag delt af Sophie Turner (@sophiet) den

Hendes kommende ægtemand blev verdensberømt sammen med sine to brødre Nick og Kevin Jonas i teenagegruppen 'Jonas Brothers'. Senere startede han popgruppen DNCE, der med hittet 'Cake By The Ocean' blandt andet har snuppet flere internationale musikpriser foran Lukas Graham, da de sidste år turnerede verden rundt med '7 Years'.

Joe Jonas har tidligere datet stjerner som sangerinderne Demi Lovato, Taylor Swift og modellen Gigi Hadid. I November 2016 begyndte han at date Sophie Turner, og nu skal de altså op ad kirkegulvet sammen.

I den fiktive verden har Sophie Turner flere forfærdelige bryllupper på cv'et. I tredje sæson af 'Game of Thrones' blev hun tvangsgift med dværgen Tyrion Lannister, mens hun i sæson fem blev gift med den voldspsykopatiske Ramsay Bolton, der blandt andet voldtog hende på bryllupsnatten.

Hvornår Sophia Turner og Joe Jonas har tænkt sig at holde deres bryllup er endnu uvidst. Nyheden kommer dog ovenpå 'Game of Thrones'-kollegaerne Kit Harington og Rose Leslies annoncering om, at de også skal giftes, så måske de planlægger et kæmpe 'Game of Thrones'-bryllup i den kommende tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx