Af - 20/02-16 22:04

De vildeste facts om familien KardashianDe vildeste facts om familien Kardashian

The Kardashians er ikke nogen almindelig familie.

Bildstrecke im Grossformat »
Buzzfeed har samlet de vildeste facts om reality familien. Få dem alle her i galleriet. Navnet på familiens serie 'Keeping up with the Kardashians' blev først til meget kort før serien havde premiere. En af producerne sagde, at han var totalt udmattet over at 'keep up with the girls' (følge med i pigerne laver, red.) Det var Kris Jenner, som pitched ideen om realityshowet, efter flere af hendes venner kaldte familien 'skøre' og 'underholdende'. Kim Kardashians smykker får altid en tur med hårtørreren, før hun tager dem på. Kolde smykker giver hende kuldegysninger. Kourtney gik i sort tøj i cirka fem år efter Kris og Robert blev skilt. Før de blev kendte ejede Kourtney til venstre og Kris en børnetøjsbutik, Smooch. Kourtney senere alene ud og åbnede en tøjbutik til voksne, Dash. Kourtney, Kim og Khloé lejede engang en abe til Kris i nogle dage, fordi 'hun havde et syndrome, hvor hun savnede sine børn, der var flyttet hjemmefra'. Både Kim og Kholé har hørt Kris have sex. Kholé kalder episoden 'traumatiserende. Khloé Kardashian var i 2011 involveret i en bilulykke, hvor hun blev slynget ud gennem forruden. Hun mener, ulykken har skadet hendes hukommelse. Kourtney er den eneste, som har gået på college. Hun dimitterede fra University of Arizona, hvor hun studerede teater og spansk. Kim Kardashian har engang haft et køleskab dækket med Swarovski-diamanter. Det var mediepersonligheden Ryan Seacrest, som sendte et filmhold ud til familien og optog dem have en BBQ-fest, han vendte tilbage og sagde, at optagelserne var 'gyldne'. Kims søster Kourtney undlog en gang at gå ud på et badeværelse i to måneder, efter hun havde set en edderkop derude. Mere toilet-snak: Kim Kardashian har engang åbnet en række offentlige toiletter i New York. Kim Kardashian synes 'det værste på vores planet' er når kvinder har den forkerte farve foundation på. Kourtney har over 30 forskellige barnevogne, fordi hun gerne vil have en til enhver lejlighed. Kim Kardashian synes, det er meget vigtigt, at børn har deres egen stil. Hun påstår, at datteren North i en alder af 1 fravalgt pink og dyre print.

I 'Keeping up with the Kardashians' følger man Kardashian-familien og deres vilde realityliv. Det er tv-serien, som har givet Kim Kardashian den berømmelse, som hun lever tykt på.

Buzzfeed har samlet de vildeste facts om Kim og company. Du kan læse de skøre, sjove, vanvittige facts om familien i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører bryst-hemmelighed: Se hendes smarte trick

LÆS OGSÅ: Sandheden bag Kim Kardashians nye look afsløret af kirurg

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure

LÆS OGSÅ: Alle griner af verdens største flyver: Kan du se hvorfor?

LÆS OGSÅ: Kardashian afslører: Sådan har jeg fået min røv

LÆS OGSÅ: Single igen? Kardashian laver datingprofil

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx