Af - 04/12-15 10:52

Husker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dagHusker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dag

Lukas Thorsteinsson spillede i 2005 som 13-årig hovedpersonen Jonas i TV2-julekalenderen 'Jul i Valhal'. I dag er han 24 år og læser jura på Københavns universitet.

Bildstrecke im Grossformat »

Lukas overtager i dag metroxpress Snapchat-profil. Følg med på 'mxfesten'

- Selvom jeg også har været med i et par film i de senere år, er det stadig 'Jul i Valhal', jeg bliver genkendt på. Så spørger de, hvordan det var at spille sammen med Martin Brygmann. Der er også mange, der tror, de kender mig fra deres barndom, de kan bare ikke lige huske, om jeg var en nabo eller en fra skolen. Det er lidt sjovt.

Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag
Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

24-årige Lukas Thorsteinsson blev i 2005 landskendt som drengen Jonas i julekalenderen 'Jul i Valhal', hvor han sammen med pigen Sofie skulle redde de nordiske guder fra Ragnarok.

- Jeg havde en ven i folkeskolen, som havde været med i en film. Det ville jeg også prøve, så da jeg læste, at de søgte børn til en film, gik jeg til casting. Jeg fik ikke rollen, men et par måneder efter ringede de og sagde, at de gerne ville have mig til prøve påen julekalender. Og så fik jeg rollen efter tre-fire castings.

Husker du Hubert fra 'Absalons Hemmelighed'? Her er han i dag
Husker du Hubert fra 'Absalons Hemmelighed'? Her er han i dag

Lukas havde dengang ikke noget særligt forhold til de nordiske guder, men hvis han støder på emnet i dag, kan han ikke lade være med at blive nostalgisk og tænke tilbage på en vild sommerferie.

- Hvis jeg løber ind i nogle af de andre skuespillere, har vi altid en masse at tale om, haha.

Husker du Kandis fra 'Alletiders nisse'? Her er hun i dag
Husker du Kandis fra 'Alletiders nisse'? Her er hun i dag

I dag har han lagt skuespillet en lille smule til side og bruger i stedet sin tid på jura-studiet på Københavns universitet, hvor han er i gang med sin kandidat.

- Jeg tror, jeg har fået udlevet min skuespildrøm. Det der med at være kendt er ikke lige mig. Det er jeg nok for genert til. Men det er en spændende verden, og jeg kunne måske godt tænke mig at komme til at arbejde bag kameraet på en eller anden måde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx