Af Rikke Kynde - 27/02-18 08:13

Endelig! Kim Kardashian deler for første gang et billede af sin nyfødte datter Endelig! Kim Kardashian deler for første gang et billede af sin nyfødte datter

Det er nu ved at være en halvanden måned siden, at en surrogat fødte Kim Kardashian og Kanye Wests barn. Nu deler de for første gang et billede af pigen.

storybild

(Billede: EDUARDO MUNOZ)

Den amerikanske realitystjerne Kim Kardashian og hendes mand rapperen Kanye West kunne den 15. januar i år byde deres tredje barn velkommen til verden.

Men indtil nu har de ikke delt et billede af den lille pige, der har fået navnet Chicago West.

Fans har kun fået et glimt af babyen i en video, som Kim Kardashians 20-årige lillesøster, Kylie Jenner, lagde ud for at afsløre sin egen graviditet.

Kylie Jenner lagde en video ud på YouTube for at afsløre sin graviditet. I videoen kunne man også opleve første glimt af Kim Kardashian og Kanye Wests nyfødte baby Chicago West. Fra venstre ses Kylie Jenner, der holder Chicago West, mens Kim Kardashian kigger på. (Billede: Skærmbillede fra YouTube)

Tirsdag dansk tid har Kim Kardashian nu endelig delt et billede af datteren, der er opkaldt efter faderen Kanye Wests hjemstavn, på Instagram.

Her ser man Kim Kardashian i en hvid morgenkåbe holde Chicago West, mens de begge poserer for kameraet. Der er lagt et filter over billedet, så begge har fået bamseører på, derfor vi må stadig vente på et helt tydeligt billede af datteren.

Baby Chicago

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Kim Kardashian og Kanye West har i forvejen datteren North West på 4 år og sønnen Saint West på 2 år.Men mens de to ældste børn er født af Kim Kardashian selv, så er det nyeste medlem kommet til verden ved hjælp af en surrogat. Kim Kardashians forrige graviditeter har nemlig været så fyldt med komplikationer, at hendes læger frarådede hende at blive gravid igen.Nedenunder ses et billede af stjerneparret med deres to ældste børn til en julefest i december sidste år:

Happy Holidays

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Tina Lunds forældre blev skilt for...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Dansk musiker vil være 'X...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx