Af Lars Dinesen - 14/01-18 17:45; Opdateret: 14/01-18 19:54

Kendis-model lægger sig under kniven: - Seriøst, de her bryster er FOR store!Kendis-model lægger sig under kniven: - Seriøst, de her bryster er FOR store!

På onsdag bliver den markante kavalergang mindre.

storybild

Arkivfoto. Amber Rose.

Den amerikanske model og skuespiller Amber Rose lægger sig under kniven for at få reduceret omfanget af sit brystparti. Den 34-årige kendis delte sin beslutning med sine følgere på Snapchat lørdag.

- Seriøst, de her bryster er for store!, sådan lød den klare besked på det sociale medie til modellens fans.

Rapper Kanye West poses with Amber Rose while arriving at the BET Awards '09 in Los Angeles June 28, 2009. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES ENTERTAINMENT) (Billede: PHIL McCARTEN)

Amber Rose, der for alvor blev kendt efter at have dannet par med rapperen Kanye West, og sidste år kom i vælten for at sige i al offentlighed, at Kim Kardashians mand nød en enkelt finger i numsen under sex, har tidligere talt om at få gjort sine bryster mindre.

»Jeg overvejer at få en brystreducering i år... Mine bryster er åndssvagt tunge, min ryg værker og jeg kan ikke have små søde toppe på uden at have en mormor-bh på,« sagde hun ifølge britiske Sun i sommer.

Feelin frisky in my @fashionnova dress

Et opslag delt af Amber Rose (@amberrose) den

Og nu gør hun altså alvor af snakken. Onsdag den 17. januar lægger hun sig under kniven og får ved samme lejlighed også fjernet noget appelsinhud fra benene. I dag bruger hun en bh-størrelse, der lyder på 36H, men historien melder ikke noget om, hvor mange størrelser kavalergangen skal mindskes med.

Hun har tidligere forklaret, at hun er bange for at få en operation ville efterlade ar og nævnte ved samme lejlighed, at de massive bryster var af naturlig herkomst.

Amber Rose er ikke den eneste kvinde, der i nyere tid har fået opereret sine bryster mindre. Den i dag 19-årige Ariel Winter, der er kendt fra tv-serien Modern Family, opfordrede andre kvinder til at gøre det samme.

Amber Rose.

 

LÆS OGSÅ: WOW: Instagrams nye megastjerne deler vildt brystbillede

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx