31/07-17 20:49

'Paradise'-par er ikke længere sammen'Paradise'-par er ikke længere sammen

Nathja og Lenny er ikke længere sammen, og de er hverken ses eller snakker sammen længere.

storybild

De lignede ellers det perfekte par, da Nathja Borowiec ‘Paradise Hotel’ sæson 9 og Lenny Pihl fra dette års udgave af programmet fandt sammen i foråret. Selvom de aldrig har kaldt sig for kærester, så var man ikke i tvivl om, at de var meget glade for hinanden, men nu er kærligheden brast mellem de to, det afslører Nathja på sin blog.

'Lenny og jeg er ikke sammen længere. Jeg ønsker ikke at hænge nogen ud eller noget andet, der er bare sket nogle ting, som gør, at vi ikke længere er sammen, ses eller snakker sammen,' skriver Nathja på bloggen og uddyber overfor Realityportalen.dk:

'Jeg ønsker ham intet dårligt, da han betyder og har betydet stort set alt for mig, den tid jeg har haft med ham, og jeg holder stadig utroligt meget af ham. Jeg skal bare ikke gå og være ked af det over de ting, der er sket, og derfor er tingene blevet, som de er nu, desværre.'

LÆS OGSÅ: Boris Laursen afslører: To bliver til tre

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Lenny: Det er synd for Nathja

‘Paradise’-baben understreger, at hun melder det ud, fordi hun tit bliver spurgt ind til forholdet, og det er hårdt, når hun forsøger at komme over det. Lenny bekræfter bruddet, men fortæller, at de aldrig har været kærester, og det bliver de altså heller ikke foreløbig.

»Jeg er ikke klar på et fast forhold, som tingene ser ud lige nu, og det er synd for Nathja, at jeg bare går og spilder hendes tid, når hun vil mere end mig lige pt,« forklarer Lenny og tilføjer:

»Jeg har måske os kommet til at kysse på lidt for mange piger på landets diskoteker, men det er jo en del af “rockstar livet”,« fastslår han med et grin og tilføjer, at han synes Nathja er en dejlig pige og ønsker hende det bedste i fremtiden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny indstillet til fornem pris

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Rikke Gøranssons vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om Amalie: Hun er en tosse fra ‘Paradise’ på 12 år

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
LIGE NU: Dommedags-scener - kæmpe...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Forbud mod afbrænding: Gælder i 8...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx