Af - 03/03-17 16:58

Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!

Saseline Sørensen er ikke helt tilfreds med, hvordan Fie Laursen påvirker unge piger.

Bildstrecke im Grossformat »

Fie Laursen afslørede forleden på sin blog, at hun er begyndt at ‘sugardate’ - altså det at tage imod penge og gaver fra hovedsageligt ældre, rige mænd mod at give dem opmærksomhed.

Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd
Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd

Her skrev den 20-årige blogger blandt andet, at hun kun har været på en enkelt sugardate indtil videre, men at hun ved den lejlighed fik 14.000 kroner for at spise med ham i to timer.

Det lyder som en glimrende forretning med en god timeløn - men det er langtfra alle, der bifalder Fie Laursen for sit initiativ.

Blandt andet langer sangerinden Saseline Sørensen nu gevaldigt ud efter den unge kvinde på sin egen blog, hvor hun giver udtryk for, hvor forarget hun er.

- Jeg er i CHOK! Jeg er helt påvirket af at læse alle de kommentar, som unge piger har skrevet under hendes video, hvor de spørger hvor de nu også kan få en sugardaddy.... ?!!!!!!! Nej det må i ikke gøre...., skriver Saseline.

Fie Laursen - Jeg 'cutter' Caroline næste gang jeg ser hende
Fie Laursen - Jeg 'cutter' Caroline næste gang jeg ser hende

Hun henviser til en video, Fie Laursen lagde op, hvor hun fortæller om sin nye ‘karriere’ som sugerdater.

- Enten er jeg ved at blive rigtig gammel, og slet ikke forstår 'ungdommen' nu til dags (som man nu siger), ellers er der virkelig noget helt forkert ved det her. Hvad skete der med at have en moral? At have gode værdier? Eksisterer de ikke? Det ved jeg, de må gøre, og det er jagten på opmærksomhed som har overtaget, skriver den 34-årige tidligere S.O.A.P-stjerne.

Onani-Caroline kalder Fie Laursen en løgner med grimt hår: Her er modangrebet
Onani-Caroline kalder Fie Laursen en løgner med grimt hår: Her er modangrebet

Fie Laursen har mere end 193.000 følgere på Instagram og knap 90.000 på YouTube, hvor omkring 75.000 mennesker har set den omtalte video. Og det er netop på grund af det faktum, at så mange (formentlig primært unge kvinder) følger med i hendes liv, at Saseline Sørensen nu tager bladet fra munden.

- Du ER (desværre) et forbillede, men seriøst, skal du nu til at gøre det ok at have en sugardaddy? Du siger du bryder et tabu. Nej du gør ej - du gør det ok at være en ung pige, som bliver købt for materielle goder. Det er der slet ikke noget ok med ... Alle de piger som ser op til dig, og som kommenterer, at de nu også ønsker en sugardaddy - jeg kan næsten ikke være i min egen krop lige nu. Du bliver simpelthen nødt til at stoppe det! For det er HELT fucking forkert!, skriver hun.

Brud: Saseline slår op med sit barns far - igen
Brud: Saseline slår op med sit barns far - igen

Saseline Sørensen har selv godt 82.000 følgere på Instagram, og hun skriver, at hun lever af sin blog - ‘faktisk rigtig godt’, som hun formulerer det. Derfor undrer hun sig over, at Fie Laursen med sin noget større følgeskare føler sig nødsaget til at tage imod pengegaver for at date rige mænd.

- Jeg ved godt inderst inde at det bund og grund er synd for dig, men når det påvirker så mange unge piger, så handler det bare ikke længere kun om dig. Så jeg er rasende! Opfør dig ordentligt, Fie.... Helt seriøst!, skriver Saseline.

Kendt sangerinde skifter navn
Kendt sangerinde skifter navn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx