Af - 08/08-15 21:59

Ligesom Medina: Shaka Loveless vil have polititilholdLigesom Medina: Shaka Loveless vil have polititilhold

Shaka Loveless har bedt om et polititilhold, så manden, der fredag overfaldt ham på Smukfest, ikke må komme ham nær igen.

storybild

Manden, der fredag overfaldt Shaka Loveless, skulle allerede have et polititilhold mod at nærme sig Medina. Her ses de begge under koncerten, som Shaka Loveless valgte at gennemføre. (Billede: Polfoto)

Sangeren Shaka Loveless fik sig en grim oplevelse, da han kort før gårsdagens optræden på Skanderborg Festival blev overfaldet af en 30-årig mand fra København. Manden tildelte Shaka Loveless et par knytnæveslag i ansigtet, og det får nu sangeren til at kræve et polititilhold på manden, der er sigtet for vold.

- Derudover har Shaka Loveless bedt om at få et tilhold på manden, så det er også noget, vi kigger på, siger vagtchef i Sydøstjyllands Politi Martin Rasmussen til bt.dk.

Så cool er han: Nu fortæller Shaka Loveless om overfaldet
Så cool er han: Nu fortæller Shaka Loveless om overfaldet

Formanden for Smukfest Claus Visbye forklarede tidligere lørdag til metroxpress, at manden, der altså overfaldt Shaka Loveless, også har et polititilhold, der gør, at han ikke må nærme sig sangerinden Medina.

- Samme person har også et polititilhold mod at nærme sig Medina. Så vi er stadig ved at undersøge episoden, da det jo tyder på at en person har fået adgang til backstage, hvilket han ikke skulle have fået, lød det fra festivalchefen.

Drama i kulissen: Shaka Loveless angrebet lige inden koncert
Drama i kulissen: Shaka Loveless angrebet lige inden koncert

På sin Facebook-profil gjorde sangeren status tidligere i dag, hvor han skrev.

- Det var selvfølgelig træls, og det er altid lidt sværere at spille, når det gør ondt, når man åbner munden. Men alt er godt - ingen hjernerystelse, skrev han i opslaget, som du kan se herunder:

Yooo gode mennesker!!I har måske hørt om episoden, hvor jeg blev overfaldet i går fem minutter inden vi skulle på...

Posted by Shaka Loveless on Saturday, August 8, 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx