Af - 28/09-17 08:32

GALLERI: Hugh Hefners vilde liv i billederGALLERI: Hugh Hefners vilde liv i billeder

Den amerikanske Playboy-grundlægger er død.

Bildstrecke im Grossformat »
Hefner lånte 50.000 kroner af sin mor til at lave første udgave af Playboy. I dag bliver der solgt cirka 2,6 millioner eksemplarer hver måned i USA alene. Første udgave af Playboy kostede 3,5 kroner og var med Marilyn Monroe på forsiden. Hugh ses her med årets 'Playmate'. Med 64 år på Playboy indtager Hugh titlen i Guinness World Record som den længst-siddende chefredaktør. Her fejres Hugh med en gigantisk kage i anledning af hans 75-års fødselsdag. Hugh med sin på det tidspunkt daværende og nuværende kæreste til fest i Playboy Mansion, Beverly Hills. Hugh ses ofte med en silkepyjamas og en sømandshat på hovedet. Her ses det velkendte palæ. Her ses Hugh Hefner med sin daværende kæreste Barbara Benton i 1970. Hugh er vant til at være omgivet af flotte kvinder. Flere kvinder bor i Playboy Mansion. Der er strenge regler, hvis man skal bo med Hugh; man må ikke tage stoffer, og skal være hjemme klokken 21.00. Her ses Hugh Hefner med sin kæreste Barbara Benton og andre Playboy-modeller i sit privatfly, 'The Big Bunny'. Da Hugh Hefner mødte Crystal i 2009, var hun 26 år gammel. Han var selv 86 år. Han købte palæet i 1971 for seks millioner kroner. Manden, som angiveligt har været sammen med 1000 kvinder, var jomfru, indtil han var 22 år. Han har en IQ på 152. Playboy Mansion blev i 2016 solgt for 630 millioner til Hugh Hefners nabo. Et af kravene var, at Hugh blev boende i huset. Det var også her, han sov ind onsdag. Den multimillionære Hugh Hefner gik bort onsdag den 27. september i en alder af 91 år. Folk sørger over tabet af legenden ved indgangen til hans palæ.

Han var kendt som en af klodens største damecharmører, men nu det slut. Hugh Hefner, skaber af magasinet Playboy, er død. Han blev 91 år gammel.

Hugh Hefner er en spændende karakter med et farverigt liv. Han har levet et sandt Hollywood-liv i sus og dus, haft adskillige kærester, koner og, ifølge ham selv, været sammen med op mod 1000 kvinder.

'Livet er for kort til at udleve en andens drøm' var Hughs livsmotto.


Klik dig gennem galleriet og se hans liv i billeder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx