Af Fie West Madsen - 18/03-18 11:33

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det er et ønskebarn'Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det er et ønskebarn'

Den danske skuespillerinde Mille Lehfeldt venter sit andet barn.

Det fortalte den lykkelige kommende mor lørdag aften efter uddelingen af Bodil-prisen, hvor skuespillerinden selv var vært.

»Vi glæder os til at blive forældre igen, og det er et helt planlagt ønskebarn,« fortalte Mille Lehfeldt til Billed-Bladet.

Hun ønskede ikke at afsløre, præcis hvornår den lille ny forventes at komme til verden, men kunne dog indvie mediet i, at der er tale om en 'sommerbaby'.

Skuespillerinden Mille Lehfeldt skal være mor for anden gang. (Billede: Louise Leth-Espensen)

38-årige Mille Lehfeldt, der er datter af skuespillerparret Kirsten Lehfeldt og Stig Hoffmeyer, var lørdag vært for Bodil-prisuddelingen sammen med sine kollegaer i satiregruppen Platt-Form, Laus Høybye og Jakob Fauerby.

Til sommer optræder Mille Lehfeldt med samme gruppe på Bellevue Teatret i København, og netop af den årsag bliver det også en kortere barsel, fortæller hun til Billed-Bladet.

Udover det kommende ønskebarn har Mille Lehfeldt og hendes mand Sophus Windeløv Kirkeby i forvejen sønnen Ferdinand på et år.

Ved aftenens Bodil-prisudeling løb filmen 'Vinterbrødre' med hovedprisen for 'bedste film', og i 2016 vandt Mille Lehfeldt selv en Bodil for sin hovedrollepræstation i filmen 'Lang historie kort'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Regnskabet offentliggjort: Det bruger...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx