Af - 01/07-14 07:29; Opdateret: 01/07-14 08:59

Thomas Blachman skal giftes med 15 år yngre kvindeThomas Blachman skal giftes med 15 år yngre kvinde

Den karismatiske X Factor-dommer skal giftes for anden gang.

storybild

Thomas Blachman skal giftes til august. (Billede: Polfoto/arkiv)

Den navnkundige ordekvilibrist, Thomas Blachman, skal giftes med den 15 år yngre billedkunstner Sarah Schackinger.

Det bekræfter 51-årige Blachman over for bt.dk. Til mediet fortæller Blachman, at parret skal giftes til august ved en borgerlig vielse.

- Så det bliver noget med et par Ecco-sko, der kommer ind og vier os, og som skal skabe de romantiske rammer, siger Thomas Blachman.

Blachmans bøn: Giv Jasmin fred
Blachmans bøn: Giv Jasmin fred

Parret mødte hinanden i 2013, godt to år efter Thomas Blachman var blevet skilt fra sin hustru gennem 18 år Viola Heyn-Johnsen. Trods 18 års ægteskab i bagagen var Blachman ikke i tvivl om, at han ville giftes igen, da Sarah Schackinger dukkede op.

- Sarah er en kvinde, det ville være dumt ikke at gifte sig med. Jeg ved godt, at det selvfølgelig er vanvittigt spontant. Men det er jo også en dejlig romantisk ting at kunne mærke, hvornår den er der. Jeg keder mig aldrig i hendes selskab, sproget er på plads, vi kan tale sammen, og så har hun humor, for fanden! Alt er oppe at ringe, siger Thomas Blachman.

Hør den 4.13 min lange takketale fra Blachman
Hør den 4.13 min lange takketale fra Blachman

X Factor-dommeren har to børn fra ægteskabet med Viola Heyn-Johnsen, mens Sarah Schackinger har en søn fra tidligere.

- Jeg ved ikke, om vi skal have børn sammen. Måske bliver jeg for gammel en far. Bare tanken udmatter mig. Vi har tre dejlige børn tilsammen, og vi kan lide hinandens børn. Det er ikke altid, man er så heldig. Sarah har en superskøn dreng, og jeg har mine to, siger Blachman om muligheden for en familieforøgelse.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx