Af Laura Rode Nygaard - 17/11-17 17:26

Dansk skuespiller rystet over indbrud på højlys dag: Der var nogen hjemme, da det sketeDansk skuespiller rystet over indbrud på højlys dag: Der var nogen hjemme, da det skete

'Jeg sidder på kontoret, da han ringer og fortæller, at han lige har overrasket tre indbrudstyve.'

storybild

Arkivfoto. Tomas Villum Jensen. (Billede: JEANNE KORNUM)

Den danske skuespiller, filminstruktør og byrådskandidat for LA Tomas Villum Jensen fik torsdag eftermiddag et særdeles ubehageligt opkald fra sin håndværker, som gik og arbejdede på skuespillerens hus ved Humlebæk i Nordsjælland.

46-årige Tomas Villum Jensen kunne tydeligt høre, at håndværkeren var både chokeret og bange, da han modtog opkaldet ved 13-tiden torsdag eftermiddag.

»Jeg sidder på kontoret, da han ringer og fortæller, at han lige har overrasket tre indbrudstyve, som var brudt ind i vores hus med handsker, hætter og halvmasker på. Og man kan høre på ham, at han er rystet - som i rystet,« fortæller Tomas Villum Jensen til BT få timer efter indbruddet.

Indbrudstyvene havde kastet en stor sten gennem en rude, som de herefter selv passerede igennem, inden de fik listet familiens stationære Mac-computer ud samme vej.

Da de tre mænd vendte tilbage for at få flere værdigenstande med sig, blev de overrasket af håndværkeren, som råbte dem an, hvorefter de flygtede ud i en sort Peugeot 306 fra 1997, fortæller Tomas Villum Jensen, der bor i huset i Nordsjælland med sin hustru, sangerinden Maria Montell, og deres tre børn Lilly, Smilla og Villum.

Huset er ifølge Tomas Villum Jensen plastret til med klistermærker, der afslører, at huset er videoovervåget, men det skræmte tilsyneladende ikke de tre mænd.

Og da der var nogen hjemme torsdag eftermiddag, var alarmsystemet ikke sat til, fortæller en tydeligt ærgerlig Tomas Villum Jensen.

Takket være håndværkeren nåede de dog ikke at plyndre hele huset.

»De kylede en kæmpe sten gennem vinduet, og smadrede altså både dét og en meget fin vase, som har været meget kostbar. Og så tog de en Macintosh-computer,« fortæller han.

Da BT taler med Tomas Villum Jensen torsdag aften, er det syv timer siden, han fik det ubehagelige opkald. Trods tre telefonsamtaler med Nordsjællands Politi, har huset ved Humlebæk endnu ikke haft besøg af betjente, som kan inspicere skader og tage fingeraftryk.

I afmagt har skuespilleren derfor lagt et opslag på Facebook, hvor han efterlyser vidner, der har set de tre mænd, som han beskriver som to arabiske mænd og en mere europæisk udseende mand, der alle tre talte engelsk til hinanden. De kørte i en sort Peugeot 306, hvis nummerplade håndværkeren nåede at registrere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Udstødt stjerne blev hyldet og lagt...
bt.dk
Verdens ældste er død som 117-årig på...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx