Af - 16/03-17 14:14

Måtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til GeggoMåtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til Geggo

Stephanie 'Geggo' Christiansen fra 'Familien fra Bryggen' blev under en ferie til Thailand i januar forlovet med sin kæreste Cengiz Mads Salvarli, da han for rullende tv-kameraer gik på knæ for sin udkårne.

Bildstrecke im Grossformat »

Stephanie 'Geggo' Christiansen fra 'Familien fra Bryggen' blev under en ferie til Thailand i januar forlovet med sin kæreste Cengiz Mads Salvarli, da han for rullende tv-kameraer gik på knæ for sin udkårne.

Af hensyn til det populære TV3-program, der følger den københavnske familie, har ingen af turtelduerne måttet fortælle, præcis hvordan frieriet spændte af. Men i torsdagens afsnit af 'Familien fra Bryggen' får man endelig lov at følge Cengiz Mads Salvarlis i hans forberedelser til den romantiske stund, som både krævede hjælp af deres datter Alba, svigermor Linse Kessler og en bugnende pengepung.

I programmet ser man, at Cengiz Mads Salvarli har planlagt at iføre Alba en hagesmæk med påskriften: 'Vil du gifte dig med far?', når de har sat sig til bords i det lille hjem. Derefter vil han gå på knæ og hive en ordentligt kleppert af en diamantring frem fra lommen og selv sige: 'Vil du gifte dig med mig, skat?'. Hagesmækken er Linse Kessler blevet sendt i byen for at skaffe, ligesom hun også har været med nede hos smykkedesigneren Mai manniche for at sige god for den eksklusive forlovelsesring.

Valget faldt på en ring af 18 karat rødguld med en diamant på lidt over 1 karat, har Mai Manniche tidligere fortalt i en live-sceance på Facebook.

Her afslørede hun samtidig, at den charmerende kommende brudgom har valgt en noget atypisk, men helt personligt tekst at få indgraveret i den massive ring.

'Skat, du er for lækker'.

Og det er en tekst, der får svigermor til at klappe i sine hænder:

»Det er så meget de to. Han er så sød til altid at sige, hun er lækker - hun er også lækker. Det er bare dem,« smiler hun i torsdagens afsnit.

Stephanie 'Geggo' Christiansen har tidligere vist sine mange følgere på de sociale medier et billede af sin flotte ring.

Ingen af parterne har afsløret, hvilken dato de skal giftes. Tidligere har Geggo dog udtalt til Realityportalen, at hun drømmer om et stort kirkebryllup og en stor, hvid kjole. Hun har allerede styr på, hvordan den skal se ud.

De skal have en stor og gennemført fest med tryk på det traditionelle. Og hun drømmer om, at det er hendes kendte bokseonkel Mikkel Kessler, der fører hende op ad kirkegulvet.

»Mig og Mikkel har et ret tæt forhold. Jeg kunne ikke forestille mig en anden mand, der skulle give mig væk. Det skal ikke være min egen far i hvert fald, så det må være Mikkel, han er det tætteste, jeg kommer på en storebror,« har Geggo sagt til Realityportalen.

I februar sidste år fødte Geggo deres fælles barn Alba. Parret flyttede sammen i hus i november

LÆS OGSÅ: Smykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ring

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Dette populære tv-program vil jeg SINDSSYGT gerne deltage i

LÆS OGSÅ: Geggo i mystisk afsløring: Der kommer 'babystøv' i den nye sæson

LÆS OGSÅ: Geggo om Cengiz' frieri: - Han er den vildeste romantiker

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Influenza-epidemi presser sygehuse:...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx