Af - 21/05-15 15:57; Opdateret: 21/05-15 16:07

Hollywood-stjerne raser: Dømt for gammel til 18 år ældre mandHollywood-stjerne raser: Dømt for gammel til 18 år ældre mand

37-årige Maggie Gyllenhaal langer ud efter Hollywood, efter hun blev dømt for gammel til rollen som 55-årigs elskerinde.

storybild

Er Maggie Gyllenhaal for gammel til at spille 55-årigs elskerinde? Det synes en unavngivet Hollywood-instruktør. (Billede: Polfoto/AP)

Hollywood bliver jævnligt kritiseret for at udøve alders-racisme mod kvinder, som ofte ryger ud i kulden, når de kommer op i 30'erne og begynder at få rynker.

Senest tager den populære skuespiller Maggie Gyllenhaal bladet fra munden, og fortæller om en grotesk situation, hvor hun blev dømt for gammel til at spille en 55-årig mands elskerinde. Hun er selv 37 og dermed 18 år yngre.

- Det var forbløffende. Jeg fik det dårligt, så blev jeg vred, og derefter fik det mig til at grine, siger 'The Dark Knight'-stjernen til magasinet The Wrap.

Det skulle journalist ikke have spurgt Iron Man om - se akavet interview her
Det skulle journalist ikke have spurgt Iron Man om - se akavet interview her

Hun løfter ikke sløret for, hvilken film, der er tale om, eller hvilken 55-årig skuespiller, hun gerne ville have spillet over for, men skyder med skarpt efter Hollywood.

- Der er ting, der skuffer mig meget ved at være Hollywood-skuespiller, siger hun om sagen.

Den nye Jennifer Lawrence: Jeg har fået 100.000 afslag
Den nye Jennifer Lawrence: Jeg har fået 100.000 afslag

Hun er dog håbefuld for kvinders fremtid i filmbyen.

- Mange skuespillerinder lavet et fantastisk stykke arbejde netop nu, spiller rigtige kvinder, komplicerede kvinder. Jeg er overhovedet ikke fortvivlet, siger hun til The Wrap.

LÆS OGSÅ: Hollywood genopliver 'Grease': Se den nye lækre Sandy

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Nye og populære produkter møder hård...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx