Af Simon Boas - 05/12-17 16:35

Silas Holst og Johannes Nymark skal skillesSilas Holst og Johannes Nymark skal skilles

Gnisten er forsvundet, lyder forklaringen.

storybild

Arkiv (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Danseren Silas Holst og skuespilleren Johannes Nymark skal skilles.

Det oplyser både Silas Holst og Johannes Nymark på Facebook.

'Kære venner og andre det måtte vedrøre. Dette er ikke en nem opdatering at lave. Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Joe og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd - men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn,' skriver Silas Holst og tilføjer:

'Vi har stadig en kæmpe kærlighed til hinanden, men den gnist, der holder to mennesker sammen som par, er på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Og kærlighed som ægtemænd er den seneste periode blevet til en dyb venskabelig kærlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde.'

De to blev forlovet tilbage i 2012 og året efter, den 3. juli 2013, blev de gift i Las Vegas. Sammen har de desuden deltaget i Vild med dans - ikke som partnere, men som konkurrenter. Her mødtes de i finalen, hvor Silas Holst endte med at løbe med sejren.

Dansk stjerne-skuespiller og sanger skal skilles
Dansk stjerne-skuespiller og sanger skal skilles

Silas Holst tilføjer i sit opslag, at de vil skåne deres to børn og derfor beder om plads til at finde et nyt ståsted for deres 'lille familie'.

'Kærlighed er mange former og nu skal vores kærlighed til hinanden tage en ny form. Det fortjener ro og plads og det beder vi om forståelse for og derfor har vi ikke yderligere kommentarer til dette pt,' skriver han.

Silas Holst og Johannes Nymark deltog i programserien 'Silas, Johannes og Louise,' hvor man fulgte parret og deres veninde Louise Mahnkopf i forsøget på at få et barn sammen. Det blev i første omgang til datteren Maggie My og senere til sønnen Bob jones.

Læs hele opslaget herunder:

Opdateres...

LÆS OGSÅ: Nu afslører Amalie: Derfor flytter jeg med min datter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Christina Sederqvist: Dine 10...
bt.dk
Skulle bare vises frem: Europa...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx