Af Tilde Liv Andersen - 09/09-17 18:36

Katie Holmes må endelig vise sin hemmelige kendis-kæreste fremKatie Holmes må endelig vise sin hemmelige kendis-kæreste frem

Efter flere års dating-rygter træder den 38-årige skuespillerinde Katie Holms og Oscar-vinderen Jamie Foxx på 49 år endelig frem i offentligheden hånd i hånd.

storybild

(Billede: KENA BETANCUR)

Rygterne om det nye forhold begyndte allerede at svirre, da Katie Homes og Jamie Foxx blev set dansende og flirtende til et velgørenhedsarrangement tilbage i august 2013, men først nu fire år efter viser de sig offentligt hånd i hånd på en strand i Malibu.

Det skriver engelske The Mirror.

Katie Holms blev tilbage i 2012 skilt fra skuespilleren Tom Cruise, som hun var gift med i seks år. Ved skilsmissen skrev hun under på en klausul, der fik skilsmissen til at forløbe hurtigere end normalt.

Det forlyder, at der i klausulen blandt andet stod, at hun ikke måtte date offentligt i de første fem år efter skilsmissen, og hun måtte ikke præsentere datteren Suri, som hun fik med Tom Cruise i 2006, for andre mænd.

Katie Holms fik dog forældremyndigheden over datteren, og der blev indgået en aftale om, at datteren ikke måtte indoktrineres til scientology, når hun var sammen med Tom Cruise, der er erklæret scientolog.

Rygterne om Jamie Foxx og Katie Holms har dog været fremme flere gange igennem de seneste år. Allerede i et interview med mediet ET i oktober 2013, gik Jamie Foxx ud og fortalte, at det absolut kun var et rygte, der var '100 procent ikke sandt'.

Sidenhen har de to dog vist sig ved en række begivenheder sammen, hvor de har været kærlige overfor hinanden. På trods af rygterne har hverken Katie Holm eller Jamie Foxx bekræftet den søde musik i mellem de to, men altid refereret til deres stærke venskab. I flere interviews og talkshows har de begge hårdnakket afvist, at der var en flirt imellem de to superstjerner.

Men de fem år er nu gået siden Katies skilsmisse, og hun er nu fri fra klausulen, så nu kan parret for første gang vise sig sammen hånd i hånd.

Katie Holmes og Jamie Foxx mødte allerede hinanden dengang Katie stadig var gift med Top Gun skuespilleren. De to prisvindende mænd spillede overfor hinanden tilbage i 2004 i thrilleren Collateral, og i 2006 blev Tom Cruise, Katie Holmes og Jamie Foxx set sammen på et stadion, hvor de så amerikansk fodbold.

Jamie Foxx har blandt andet vundet en Oscar for sin hovedrolle i filmen Ray. Katie Holmes fik sit gennembrud da hun spillede Joey Potter i serien Dawson's Creek der havde premiere i 1998.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Magnussen med selvtillid: Her vil han...
bt.dk
Husker du Asian Sensation? Nu gør de...
bt.dk
Politiet efter drama og stor aktion...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx